Ετικέτες

3.9.14

Υπερψηφίστηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

http://eagainst.com/wp-content/uploads/2013/05/printable-friendship-wallpapers-kids-friends-600x350.jpg
Ἄρχισαν τά γλέντια! Ἀπό δῶ κι ἐμπρός συνέλληνες εἴμαστε ὅλοι ὑποψήφιοι ρατσιστές καί τρομοκράτες!


Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Συγκλονιστική Προσευχή αθέου!

Δημοσιεύθηκε ευρύτατα μια προσευχή, που βρέθηκε στο αμπέχονο ενός Αμερικανού στρατιώτη, που σκοτώθηκε στον πόλεμο, στη βόρεια Αφρική. Προσευχή, βαθειά συγκλονιστική γιατί, μέσα στην οικειότητα του ύφους της, φανερώνει την ανάγκη την οποία νοιώθει κάποτε και ο νέος άνθρωπος να είναι κοντά στο Θεό.

Γέροντας Παΐσιος: Ο θάνατος είναι απλώς μετάβαση από την μια ζωή στην άλλη

meta-thanaton

«Είναι πολύ βαρύ, μετά από όσα έκανε ο Θεός για μας τους ανθρώπους, να πάμε στην κόλαση και να Τον λυπήσουμε. Ο Θεός να φυλάξη, όχι μόνον άνθρωπος αλλά ούτε πουλί να μην πάη στην κόλαση».
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος στην πραγματικότητα δεν πεθαίνει. Ο θάνατος είναι απλώς μετάβαση από την μια ζωή στην άλλη. Είναι ένας αποχωρισμός για ένα μικρό διάστημα, Όπως, όταν πάη κάποιος, ας υποθέσουμε, στο εξωτερικό για έναν χρόνο, οι δικοί του στενοχωριούνται, γιατί θα τον αποχωρισθούν για έναν χρόνο, ή αν λείψη δέκα χρόνια, έχουν στενοχώρια για τον αποχωρισμό των δέκα χρόνων, έτσι πρέπει να βλέπουν και τον αποχωρισμό από τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τον θάνατο. 
 

Δήλωση "βόμβα" από Πούτιν: "Ότι αγγίζουν οι ΗΠΑ μετατρέπεται σε Λιβύη ή Ιράκ "

Τις μονομερείς ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών στη διεθνή αρένα επέκρινε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ομιλία του στο 10ο ετήσιο εκπαιδευτικό φόρουμ νεολαίας  Seliger-2014 στη λίμνη Σέλιγκερ, στο Τβερ, 370 χλμ βόρεια της Μόσχας,  «οτιδήποτε αγγίζουν οι ΗΠΑ φαίνεται πως μετατρέπεται σε Λιβύη ή Ιράκ».

Οι κόρες της Παναγίας

panagia

Στο θαυμάσιο βιβλίο «Αμαρτωλών Σωτηρία», διάβασα μια πολύ όμορφη αληθινή ιστορία που θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί με όλους εσάς που ευλαβείστε την Μητέρα Παναγία!

Σε ένα μήνα οι τζιχαντιστές θα "χτυπούν" μέσα στην Ευρώπη!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

  

Σε ένα το πολύ δύο μήνες οι Τζιχαντιστές θα έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα και θα είναι σε θέση να μπορούν να αρχίσουν επιχειρήσεις τρομοκρατικών επιθέσεων σε στόχους σε ευρωπαϊκό έδαφος, αποκάλυψε ο 

9 αντικαρκινικές τροφές που δεν πρέπει να αγνοήσετε

9-αντικαρκινικές-τροφές-που-δεν-πρέπει-να-αγνοήσετε

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής εκθέτει όλους μας σε πολλαπλούς κινδύνους καρκινογένεσης σε καθημερινή βάση, και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δείκτες επιπολασμού του καρκίνου εκτοξεύονται. Η παρακάτω σύντομη λίστα αναλύει 9 τροφές με ισχυρότατες αντικαρκινικές ιδιότητες:

Με το ζόρι προκοπή δεν γίνεται!



Πήγαν κάποιοι στον αββά Αντώνιο και του είπαν: 

- "Πές μας κάποιο λόγο πώς να σωθούμε". 

Οι μελλοθάνατοι τουρίστες. Εκτός ορίων η ευθανασία στην Ελβετία!!!

ελβετία-ο-τουρισμός-για-ευθανασία-ξεπερνά-κάθε-λογική
- «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ -

Η Μόσχα σχεδιάζει να δημοσιοποιήσει τη μαγνητοφωνημένη συνομιλία Πούτιν - Μπαρόζο


σχόλιο Γ.Θ : Εκτός από υπηρέτης του σιωνισμού είναι και ψεύτης.

Η ευρωπαϊκή σπείρα των σύγχρονων φαρισαίων προσπαθεί με λύσσα να σταυρώσει την Ρωσία και να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε πυρηνικό πόλεμο. Νομίζουν τα σιωνιστικά καθάρματα ότι από τα πολυτελή αντιπυρηνικά τους κρησφύγετα θα έχουν μια άνετη ζωή. Ξεχνάνε ότι ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις.

Πούτιν σε Μπαρόζο: Αν ήθελα θα έπαιρνα το Κίεβο σε 15 ημέρες



Το δημοσιοποίησε η La Repubblica και το επιβεβαίωσε το Spiegel

Αντώνιος Βαρδής: Υπάρχει Θεός, σ' αυτόν πιστεύουμε, γιατί διαφορετικά θα ρημάξουμε!



Δυνατός μέχρι την τελευταία στιγμή στάθηκε ο Αντώνης Βαρδής: εδώ και 23 χρόνια «πάλευε» με τον καρκίνο, ο οποίος τελικά τον νίκησε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 66 ετών Μπορεί η περιπέτεια της υγείας του να έγινε ευρέως γνωστή τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο,  άρχισε όταν ήταν 43 χρόνων.

Ανακομιδή ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου


Σαν σήμερα στις 3 Σεπτεμβρίου του 1953 έγινε η ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως.