Ετικέτες

21.8.14

Ο κώδικας της Τζάνα Χόλμ επιτέλους έσπασε! Πρόκειται για προσευχή!!!

Γιαγιά πέθανε και άφησε στους δικούς της αυτό το ακατανόητο σημείωμα – Κάποιος επιτέλους έσπασε τον κώδικα και βρήκε τι σημαίνει!

Καθώς η γιαγιά της Τζάνα Χολμ πέθαινε...από καρκίνο, έχασε την ικανόητα της ομιλίας. Αντί να γράφει όμως κανονικά μηνύματα στους δικούς της, άρχισε να γεμίζει χαρτιά με φαινομενικά ασύνδετα γράμματα στη σειρά. Εκείνο που κανείς δεν είχε καταλάβει τότε είναι ότι δεν επρόκειτο για ασυνάρτητα γράμματα στη σειρά, αλλά για κωδικοποιημένα μηνύματα. Η γιαγιά της Τζάνα πέθανε το 1996 μετά από μάχη δύο εβδομάδων με τον καρκίνο. Πέρασε πάνω από μία δεκαετία μέχρι να αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τις “ασυναρτησίες” της. Τελικά τα γράμματά της δεν ήταν καθόλου ασυνάρτητα. Μετά από πολλή μελέτη και αφού η οικογένειά της πόσταρε τα μηνύματά της online κάποιος κατάφερε επιτέλους να βρει το κλειδί του κώδικά της. Μέσα σε 15 λεπτά αφότου πόσταρε τα γράμματα της γιαγιάς της, η Τζάνα πήρε την απάντηση.

Ας βοηθήσουμε την μικρή Μαρία!


Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Πολλοί πιστεύουν ότι με την απλή κοινοποίηση μιας τέτοιας είδησης στο facebook έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούν... άλλοι καταθέτουν ένα μικρό ποσό που ίσως όντως βοηθήσει λίγο αν μαζευτεί πολύς κόσμος... ΟΜΩΣ, η καλύτερη κίνηση που έχουμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Βάλτε την μικρή Μαρία στην προσευχή σας μαζί με τα υπόλοιπα δικά σας πρόσωπα για τα οποία προσεύχεστε. Και αν δεν προσεύχεστε, ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ!!!

Παρακάτω αναπαράγεται η αρχική είδηση και δίνονται τηλέφωνα και λοιπά στοιχεία για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με υλικά μέσα...

Κουνιέται το καντήλι της Παναγίας στην Κρεμαστή, εμφανίστηκε η Παναγία ;; Χτυπάνε οι καμπάνες !



Εδώ και  λίγη ώρα χτυπάνε χαρμόσυνα οι καμπάνες στην Κρεμαστή , καθώς πολλοί πιστοί έγιναν μάρτυρες στο καντήλι της Παναγίας που κουνιέται συνεχώς μπροστά από την Εικόνα της Μεγαλόχαρης και εμφανίστηκε η σκιά της  Παναγίας σύμφωνα με πληροφορίες του  Rodosreport από μαρτυρίες πιστών !

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

Απόστολος Θαδδαίος (εκ των εβδομήκοντα)

21 Αυγούστου

Σημείωση ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Παρακάτω αναφέρεται η επικρατέστερη άποψη, δηλαδή ότι πρόκειται για έναν εκ των εβδομήκοντα αποστόλων. Ωστόσο, κάποιοι διαφωνούν (π.χ. ο Μ. Γαλανός) και πιστεύουν ότι πρόκειται για τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο ή Λεββαίο (που όμως εορτάζεται επισήμως από την εκκλησία μας την 19η Ιουνίου) έναν εκ των δώδεκα αποστόλων και μαθητών του Κυρίου.