Ετικέτες

25.7.14

Τραγωδία σε σχολείο-καταυλισμό στη Γάζα (και στο MEGA)


Τουλάχιστον 16 Παλαιστίνιοι, μεταξύ τους και 7 παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην ανεξήγητη επίθεση του Ισραηλινού στρατού σε σχολείο-καταυλισμό των Ηνωμένων Εθνών στη Γάζα...

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. 

Χριστίνα, καλό Παράδεισο να έχεις!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ  ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ…

Μυθική σφαλιάρα και από την μικρή αλλά υπερήφανη Σερβία στην ΕΕ: "Οχι σε εμάς τελεσίγραφα"!

ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!



Αντέδρασε απότομα και με εθνική αξιοπρέπεια η κατεστραμμένη ολοσχερώς από τους βομβαρδισμούς...του ΝΑΤΟ το 1999, αλλά και βαριά πληγωμένη από τον οκταετή αποσχιστικό πόλεμο που κατέστρεψε την Γιουγκοσλαβία, Σερβία, στην απαίτηση της ΕΕ να διακόψει άμεσα τις συνομιλίες για τον South Stream "σε διαφορετική περίπτωση θα διακοπούν οι συνομιλίες σύνδεσής της με την ΕΕ"

"Με τη Σερβία σήμερα κανένας δεν μπορεί να συνομιλεί με τη γλώσσα τελεσιγράφων" δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.



Η σούπα του Ιπποκράτη: Θεραπεύει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα νεφρά.



Η σούπα του Ιπποκράτη επανεφευρέθηκε από τον αμερικανό Δρ Max Gerson.


Θεραπεύει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα νεφρά. Με τη μόνη διαφορά ότι οι Αρχαίοι δεν είχαν πατάτες, τις οποίες έχει προσθέσει ο αμερικανός γιατρός.


ΠΑΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΥ- Ο τέως Ραββίνος της Ισραηλινής Κοινότητας της Άρτας,που έγινε Ορθόδοξος την Κυριακή της Πεντηκοστής του 1952.


(Φωτο Εβραϊκή συναγωγή στην Άρτα)
(Απόσπασμα)
Πρωτοπρεσβυτέρου  Δημητρίου Αθανασίου, εκπαιδευτικού (χημικού)
Ο Χριστός, «το φως το αληθινόν, το φωτίζον πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον», συνεχίζει το έργο  της σωτηρίας των ανθρώπων και προσκαλεί ποικιλοτρόπως  στην Ορθόδοξη Εκκλησία πολλούς, που ανετράφησαν μέσα σε κοινότητες ετεροδόξων. Οι περιπτώσεις τους είναι ποικίλες και ομοιάζουν – αν τις συνθέσει κανείς – με ένα πολύχρωμο χαλί από τους θαυμαστούς τρόπους της Θείας Χάριτος και το μυστήριο της ανθρωπίνης καρδιάς.

«Με βρίζεις. Εγώ όμως είμαι πάντα κοντά σε σένα και σ' όλους τους στρατιώτες».

 
Συγκλονιστικό Θαύμα της Παναγίας 

Όταν φύγω από αυτή τη ζωή, τότε, όταν με ζητάτε, θα είμαι αμέσως κοντά σας.


Αγιος Πορφύριος