Ετικέτες

20.6.14

Επεισόδιο στο Ηρώδειο κατά Βαρθολομαίου,είσαι «Αντίχριστος» του φωνάζανε!

PATRIAR


Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι και περιμένανε το πέρασμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου μετά του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου φωνάζανε  και λέγανε υπό την επιτήρηση των αστυνομικών και απευθυνόμενοι στον Πατριάρχη: «Προδότη, αντίχριστε, άνθρωπε των Εβραίων» σε άλλο σημείου φωνάζανε «Δεν έπρεπε να ήσουνα εδώ, δεν ανήκεις στον Χριστό»...

Διαβάστε την άποψή μου για το περιστατικό 


Δείτε το BINTEO:

Η Θεσσαλονίκη ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ: Πάνω από 2500 Θεσσαλονικείς στην αγρυπνία της 18ης-19ης Ιουνίου (1η σύναξη διαμαρτυρίας) ενάντια στο gay pride

axeiropoiitos2


Ενημέρωση Πέμπτη 19/6/2014, ώρα 9πμ

Πάνω από 2500 Θεσσαλονικείς συμμετείχαν χθες βράδυ στην αγρυπνία (1η σύναξη διαμαρτυρίας) ενάντια στο gay pride.

Με κατανυκτική αγρυπνία (9μμ – 1:30 πμ), πάνω από 2500 Θεσσαλονικείς -στην πλειοψηφία τους νέοι-ες, κατέκλυσαν έναν από τους μεγαλύτερους ναούς, αυτόν της Αχειροποίητου και δήλωσαν την αντίθεσή τους στο gay pride.

Ο Σεραφείμ των Ελλήνων για το σατανισμό και τις ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου!



σχόλιο Γ.Θ : Όταν το 1453 έπεσε η Πόλη μας, ο πρώτος Πατριάρχης μετά την Άλωση κατάλαβε γρήγορα τον κίνδυνο οι Ρωμιοί να πλανηθούν και να θεωρήσουν ως φυσική συνέχεια των Αυτοκρατόρων τούς σουλτάνους της οθωμανίας. Για το λόγο αυτό φόρεσε τα Αυτοκρατορικά ενδύματα και το στέμμα των Αυτοκρατόρων της Αγίας Ρωμανίας προκειμένου οι Ρωμιοί να προσέξουν και να δουν ως συνέχεια του Γένους την καθοδήγηση μέσα από τον εκάστοτε Πατριάρχη και την Μητέρα Εκκλησία.


Το αναφέρω αυτό, γιατί το στέμμα στο κεφάλι του Σεραφείμ των Ελλήνων και λίγων ακόμα Ποιμένων μας πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι οι ηγέτες που ψάχνουν πολύ για να μας σώσουν υπάρχουν, μιλάνε και καθοδηγούν. Το θέμα είναι αν θα τους ακολουθήσουμε, αν θα τους μιμηθούμε στον Πνευματικό ξεσηκωμό και αν θα τους στηρίξουμε στις μάχες υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Με κατάληψη της Κωνσταντινούπολης απειλεί η ISIL !

με-κατάληψη-της-κωνσταντινούπολης-απειλεί-η-isil

Κήρυξε σταυροφορία εναντίον και της Τουρκίας!

Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Του Φώτη Μιχαήλ 


Η Τοπική μας Αυτοδιοίκηση, μέσα σε 70 χρόνια, γνώρισε την ''γερμανική μπότα'' τουλάχιστον δύο φορές: Η πρώτη ήτανε το 1941. Η δεύτερη, πριν από τέσσερα χρόνια, συμπίπτει με την εγκατάσταση του Δ.Ν.Τ. και την υπαγωγή μας σε καθεστώς ξένης οικονομικής επιτήρησης.