Ετικέτες

16.6.14

Προτεινόμενο μενού κατά την περίοδο της νηστείας


Αναφέρω ένα προτεινόμενο μενού με διάφορες επιλογές με βάση τις δικές μου προτιμήσεις. Προφανώς μπορείτε να κάνετε τις δικές σας τροποποιήσεις.

Δεν γράφω ως ειδικός στα θέματα διατροφής, αλλά ως θερμός (πλέον) υποστηρικτής της νηστείας μιας και σε μένα (προς το παρόν) είχε πολύ θετικά αποτελέσματα και στο σωματικό επίπεδο: α) απώλεια περιττών κιλών (από 92 κιλά σε 77 κιλά) σε ένα εξάμηνο (Νοε.2013-Απρ. 2014) και β) θεαματική αντοχή του οργανισμού μου σε ιώσεις ιδιαίτερα κατά τις περιόδους των σαρακοστών!

Ακολουθούν οι προτάσεις μου:

To τετράχρονο κορίτσι με τη μπάλα που συγκλόνισε την Κίνα [Εικόνες]

το-4χρονο-κορίτσι-με-τη-μπάλα-που-συγκλόνισε-την-Κίνα-εικόνες-βίντεο
Την αποκάλεσαν Basketball girl. Θύμα ενός τροχαίου έχασε και τα δυό της πόδια σε ηλικία 4 ετών.

Θα αλλάξουν και οι χάρτες στα σχολεία;

20140616-062037-22837114

Η μπάλα του μουντιάλ δείχνει το 666 να συνθλίβει τον Σταυρό!

mpa 1
Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Κούνια που τους κούναγε... Ο Σταυρός είναι το ισχυρότερο σύμβολο και όπλο των πιστών Χριστιανών. Να κάνετε ευλαβικά τον σταυρό σας και να τον φέρετε πάνω σας και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!
Όλος ο πλανήτης έχει δει τη μπάλα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που γίνεται στην Βραζιλία. Όταν όμως σε ένα τέτοιο γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος, τόσα δισεκατομμύρια ζευγάρια μάτια ανθρώπων είναι στραμμένα πάνω σε κάποιες εικόνες, σιγά μην άφηναν οι ιλουμιτζήδες την ευκαιρία να πάει χαμένη. Προσπαθούν με υποσυνείδητα μηνύματα να επηρεάσουν τη σκέψη μας αλλά και να δημιουργήσουν πόλο έλξης σε μια συγκεκριμένη μελλοντική κατάσταση την οποία προετοιμάζουν και θέλουν να μας επιβάλουν. Όργανό τους έγινε και η συγκεκριμένη μπάλα.

Ηχηρή θεσμική παρέμβαση για τα χημικά

CACHE_620X620_1_1148095

Την πρώτη ηχηρή θεσμικά παρέμβαση σε επίπεδο πολιτικό, εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχουμε πλέον για την υπόθεση της εξουδετέρωσης των χημικών της Συρίας νότια της Κρήτης σε διεθνή ύδατα, από την Ένωση Ελλήνων τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών, η οποία χθες το απόγευμα συνεδρίασε στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, υπό την προεδρία μίας από τις πλέον σεβάσμιες μορφές του κοινοβουλευτικού και πολιτικού μας βίου, του πρώην βουλευτή Κωνσταντίνου Πυλαρινού, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια και διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Δεν ειναι οι Ισλαμιστές της Συρίας… Αλλά οι Εθνοφύλακες της Κομοτηνής!

1

Πάντα λίγοι κρατάνε Θερμοπύλες. 

Σχεδίασαν και  Οργάνωσαν (check point).



Σε αντίδραση στο πείσμα των καιρών, οι εθνοφύλακες της Κομοτηνής συνεχίζουν την εντατική εκπαίδευση τους, αποδεικνύοντας το υψηλό ηθικό καθώς  και  το  αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει.

"Όταν πλησιάζει η εποχή του Αντιχρίστου, το κακό θα βραβεύεται με βραβείο Νόμπελ" - μακαριστός Γέρων π. Αυγουστίνος, μητροπολίτης Φλωρίνης.

Οι συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές του Αγιορείτη Γ. Μωυσή.

Κοινώνησε λίγο πριν από την κοίμησή του και είδε τρεις αγίους 

λέει ο Καστορίας
Σεραφείμ στη «δημοκρατία»

σχόλιο Γ.Θ : Θα συγκλονιστείτε...
Μακάρι να αξιωθούμε και εμείς τέτοιας αναχώρησης... 

Το μέλι το τρέμουν όλα τα μικρόβια!

βακτηρια
Λύση στην αυξανόμενη αντίσταση των μικροβίων στις θεραπευτικές μεθόδους, θα μπορούσε να αποτελέσει το μέλι, σύμφωνα με μία νέα έρευνα, που διεξήχθη στο πλαίσιο του 247ου Συνεδρίου της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας…

Γέρων Παΐσιος: Αν αφήσει κανείς τα πάθη να τον πολεμούν, δεν χρειάζεται ο διάβολος να τον πολεμήσει.


Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Μην το προσπεράσετε. Ένα λεπτό θα σας πάρει να το διαβάσετε.

Αν ένας άνθρωπος λοξοδρομήσει από τις εντολές του Θεού, τον πολεμούν μετά τα πάθη. Και αν αφήσει κανείς τα πάθη να τον πολεμούν, δεν χρειάζεται διάβολος να τον πολεμήσει. Και τα δαιμόνια έχουν "ειδικότητα".