Ετικέτες

11.6.14

ΤΟ “OXI” ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 

Αποκαλύψεις ΣΟΚ. Ο Καποδίστριας, ο αμερικανικός δούρειος ίππος στο Φανάρι και άλλα συγκλονιστικά στοιχεία από τον Διονύση Μακρή..

Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Άκουσα ζωντανά την Κυριακή 14:00-15:00 την εκπομπή "Για ποιον χτυπάει η καμπάνα" του Διονύση Μακρή και συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Θαλάσση. Στην αρχή της ο Διονύσης Μακρής περιγράφει το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας και του Αγίου Αναστασίου του Γόρδιου που του χάρισαν τις δυο δίδυμες κόρες του (που βαπτίσθηκαν λίγες ώρες μετά την εκπομπή). 

Ξεκίνησα να ακούω συστηματικά το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας πριν λίγους μήνες και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Η εκπομπή του Διονύση Μακρή είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική και έχει γίνει από τις αγαπημένες μου. Αν την χάσετε, μπορείτε συνήθως να βρείτε την επόμενη ημέρα βιντεάκι με την ηχογράφηση της εκπομπής στο ιστολόγιο Άπαντα Ορθοδοξίας (κλικ εδώ). Συγκλονιστικές ήταν και οι εκπομπές κατά τις Κυριακές των Εκλογών που ο Διονύσης Μακρής μίλησε για τους πνευματικούς νόμους (δείτε λίστα με τις 3 αυτές εκπομπές κάνοντας κλικ εδώ)

Ακολουθεί κείμενο του Γ. Θαλάσση και βίντεο με την εκπομπή:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Θα ακούτε… και δεν θα το πιστεύετε.

Η Σφαγή του Διστόμου

 


σχόλιο Γ.Θ : Οι Πνευματικοί Νόμοι, μετά τα εγκλήματα των προγόνων της Μέρκελ, λειτούργησαν και σάρωσαν το Γερμανικό έθνος από Ανατολή και Δύση.



Να ευχηθούμε ότι οι σημερινοί αμετανόητοι Ούνοι αδελφοί μας θα μετανοήσουν και θα διδαχθούν από τα εγκλήματα του πρώην αρχηγού τους Χίτλερ πριν να είναι αργά...   

Μητροπολίτης Γόρτυνος: «Να καθαιρεθεί ο Βαρθολομαίος που προσευχήθηκε μαζί με τον Πάπα»!

γόρτυνος-ιερεμίας
Σε επίθεση κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου προχώρησε ο μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, ο οποίος στο κυριακάτικο εγκύκλιο κήρυγμά του καυτηρίασε το γεγονός της κοινής προσευχής με τον Πάπα Φραγκίσκο, στα Ιεροσόλυμα.

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΛΑΒΙΑΝΣΚ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

10311738_737731506278712_5491121115773462380_n
ο τραγικός πατέρας με το 5χρονο κορίτσι του που σκοτώθηκε στο Σλαβιάνσκ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
H επιθυμία των κατοίκων του Slavyansk να εγκαταλείψουν την πόλη αυξήθηκε αφότου ένας πύραυλος χτύπησε μια ορθόδοξη εκκλησία στις 8 Ιουνίου στο Slavyansk δήλωσαν δυνάμεις της ρωσόφιλης αυτοάμυνας στο Interfax.

Ευχή εις ασθενούντα (προς Άγιο Λουκά τον ιατρό)


Ακολουθεί προσευχή προς τον Άγιο Λουκά τον ιατρό (ο οποίος εορτάζει σήμερα 11/6). Όποιος τον έχει ανάγκη ας κάνει επίκληση στον Άγιο με σεβασμό και πίστη.

Γνωριμία με νέο συγγραφέα, τοποθέτηση στόχων

Ως είθισται, η πρώτη επικοινωνία με τους συντελεστές ενός διαδικτυακού χώρου, περιλαμβάνει μια γρήγορη γνωριμία μαζί τους, ώστε οι αναγνώστες να σχηματίσουν μια πρώτη άποψη για το τί έχουν να λαμβάνουν από αυτή την διαδραστική επικοινωνία.