Ετικέτες

1.3.14


Δυσαρεστημένος ο Ομπάμα, με τη CIA...


Σε 2 ώρες αρχίζει κεκλεισμένων των θυρών  η συνεδρίαση   στο Συμβούλιο Ασφαλείας, οπου αναμένεται  σύγκρουση μεταξύ των δυο πλευρών, Αμερικανών και Ρώσων , μετέδωσε ο Μιχάλης Ιγνατιου. 




Οι εξελίξεις στην Ουκρανία… η προπαγάνδα δεν έχει τέλος!

κριμαία-ρωσία-ουκρανία
Η Κριμαία αποτελεί τα τελευταία 24ωρα το επίκεντρο των εξελίξεων στην Ουκρανία. Υπό τον έλεγχο ενόπλων βρίσκονται δύο αεροδρόμια: το πολιτικό αεροδρόμιο στη Συμφερόπολη και το στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Σεβαστούπολη.

Απολαυστικός Μητσικώστας: Μιμείται Σταύρο Θεοδωράκη

Λίγο γέλιο θα σας κάνει καλό...

Τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την περιοχή της Κριμαίας (φωτογραφίες)

Russian troops take over Ukraine's Crimea region

Η Ρωσία στέλνει στρατό στην Κριμαία !!!

Το απόγευμα του Σαββάτου το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) ενέκρινες το αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν για αποστολή στρατού στην Κριμαία. Ήδη ρωσικές δυνάμεις κατευθύνονται προς την περιοχή. 

Πνευματική Νηστεία



Η περίοδος χριστιανοί μου της Μεγάλης Σαρακοστής, που αρχίζει από μεθαύριο είναι περίοδος νηστείας σωματικής και πνευματικής.

Περίοδος αληθινής μετανοίας, περίοδος αδιαλείπτου προσευχής, περίοδος έμπρακτης αγάπης, συγχωρώντας τον πλησίον που μας πλήγωσε.

Η νηστεία στις ημέρες μας είναι αλήθεια ότι έγινε πολύ δύσκολη, οι περισσότεροι από μας έχουν πολλές σωματικές αδυναμίες όπως και πολλές αρρώστιες.

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (3-9 Μαρτίου)


Η ερχόμενη εβδομάδα (3/3-9/3) είναι η πρώτη εβδομάδα της Μεγάλης Σαρακοστής


Ξεκινά η νηστεία!

Εξελίξεις με καταιγιστικούς ρυθμούς. Έρχεται ο Τρίτος Παγκόσμιος;;;

ο Τρίτος Παγκόσμιος
Πόσο κοντά είναι ένας Γ’ παγκόσμιος πόλεμος;
Ένας καταιγισμός εξελίξεων λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη με κινηματογραφική ταχύτητα στην ευρύτερη γειτονιά μας.
(σύντομο άρθρο) του Στρατή Μαζίδη