Ετικέτες

28.2.14

Η ταπείνωση του αββά Πινουφρίου και με ποιον τρόπο θέλησε να την αποκρύψει

1
O αββάς Πινούφριος ήταν ιερομόναχος και Ηγούμενος ενός μεγάλου Μοναστηριού που βρισκόταν κοντά στην Πανεφώ, μια πόλη της Αιγύπτου. Οι αρετές και τα θαύματα που επιτελούσε ο αββάς Πινούφριος τον είχαν κάνει ονομαστό σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή. Οι άνθρωποι τον τιμούσαν τόσο πολύ, ώστε ο αββάς Πινούφριος έφθασε να πιστεύει ότι, με την δόξα και τους επαίνους που δεχόταν από τους ανθρώπους, είχε ήδη εισπράξει τους καρπούς των κόπων του.


Δραματικές εξελίξεις στην Κριμαία - Βίντεο: Το ρωσικό Ναυτικό αποκλείει το λιμάνι της Μπαλακλάβα - Gunship Mi-24 εν δράσει

Ρωσικές ναυτικές δυνάμεις απέκλεισαν το λιμάνι της Μπαλακλάβα στην Κριμαία, ενώ μια διμοιρία Ρώσων Πεζοναυτών έχει περικυκλώσει την βάση της ουκρανικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να εισέλθει ή να εξέλθει από την βάση.

Σειρήνες πολέμου στην Ουκρανία: Ρωσική εισβολή στην Κριμαία με 2.000 στρατιώτες

ukrania-660 0
Δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς, ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν πως έχει ξεκινήσει εισβολή Ρώσων στρατιωτών στην χερσόνησο της Κριμαίας.

Ο Δαρβίνος ακυρώνει τον Δαρβίνο!


Δαρβίνος(2)

ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΤΡΙΤΗ παγκοσμίως η Ελλάδα στις εκτρώσεις!!!

ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΤΡΙΤΗ παγκοσμίως η Ελλάδα στις εκτρώσεις!!!
Ποια οικονομική κρίση και πράσινα άλογα; Ποια μνημόνια; Ποια πολιτική; Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι που ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και κανείς δεν βγάζει μιλιά! Φοβούνται όλοι, ακόμα και όσοι παρουσιάζονται ως φιλάνθρωποι, Χριστιανοί και συμπονετικοί, να μιλήσουν ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!

Εντυπωσιακό βίντεο με επίδειξη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων!

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει βίντεο με επίδειξη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων!
Τον γύρο της Ελλάδας κάνει Βίντεο που δείχνει την υψηλή κατάρτιση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων .

Βρυχάται η «Αρκούδα», τι θα κάνει η Δύση;

arkouda

Βάζουν και την Γεωργία στο παιχνίδι οι Αμερικανοί; Σας είχαμε γράψει ότι η Ρωσία αποκλείεται να εγκαταλείψει τις ρωσικές περιοχές της Ουκρανίας και εφόσον η Δύση τραβήξει το σκοινί τίποτα δεν αποκλείεται. 

ΒΙΝΤΕΟ-Ρωσικά ελικόπτερα στην Κριμαία

Ρωσικά στρατιωτικά ελικόπτερα προερχόμενα από τον ρωσικό εναέριο χώρο εισήλθαν σε αυτόν της Ουκρανίας και πραγματοποίησαν πτήση πάνω από τμήματα της περιοχής της Κριμαίας σήμερα, όπως ανακοίνωσε η ουκρανική συνοριοφρουρά.