Ετικέτες

25.2.14

Συμβαίνει τώρα!!! Επίθεση Αλβανών hackers στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος



Συμβαίνει τώρα!!! Ενημέρωσα το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος και αναμένουμε... δείτε εδώ

Τουρκία: Με αφορμή ενός βίντεο η αντιπολίτευση ζητάει την παραίτηση Ερντογάν

erdogan1

Συνεχίζεται η πολιτική κρίση στην γείτονα… 

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!

.
«…Ήταν φοβερή η εποχή. Συνέλαβαν από τα βουνά κάποιον αντάρτη -τον ξέρουν οι παλαιοί Kοζανίται- και δεμένο τον έσερναν μέσα στην πόλη. Κάποιοι άνανδροι Kοζανίται, που όταν εκείνος ήταν στα πράγματα καθότανε κλαρίνο μπροστά του, τώρα βλέποντάς τον σαν κτυπημένο σκυλί να τον μεταφέρουν στην πόλη, τον φτούσαν. Αυτός ήταν εχθρός μου, επανειλημμένως επιχείρησε να με σκοτώσει.



ΦΩΤΟ-Με αντιασφυξιογόνο μάσκα ο Χατζημαρκάκης


Φορώντας μια χημική μάσκα πολέμου και κρατώντας πλακάτ που έγραφε “SOS Μεσόγειος”, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, μίλησε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, για το θέμα της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

Ποιος ο Ρόλος των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο)

mko
του Χρήστου Χαλαζιά
Ο θεσμός των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο) δεν είναι ελληνικό εφεύρημα. Τέτοιες οργανώσεις δρουν σ’ όλο τον κόσμο. Στις Η.Π.Α από τη δεκαετία του ’80 και στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη δεκαετία του ’90, και με απόφαση της το 2000 υποχρέωσε τις χώρες μέλι της να δαπανούν το 0,21% του ΑΕΠ τους σε αναπτυξιακή και ανθρωπιστική βοήθεια σε τρίτες χώρες που έχουν ανάγκες.

Μια φωτογραφία…

ÊÕÐÑÏÓ - ÊÏÉÍÇ ÄÉÁÊÇÑÕÎÇ Í. ÁÍÁÓÔÁÓÉÁÄÇÊÁÉ ÍÔ. ÅÑÏÃËÏÕ
του Μελέτη Μελετόπουλου

Μία φωτογραφία, ως γνωστόν, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Η χθεσινή φωτογραφία του προέδρου της Κύπρου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ψευδοπρόεδρο Έρογλου ήταν αποκαλυπτική. Ο μεν Έρογλου ήταν σοβαρός, σύννους και περίφροντις, με ελαφρώς υπεροπτικόν ύφος Οθωμανού μπεηλέρμπεη, απευθυνόμενος σε υποτελή ραγιά. Ο δε Αναστασιάδης εύχαρις, ενθουσιώδης, περιχαρής και μειδιών διάπλατα, ως εάν συναντούσε παλαιό φίλο ή απολεσθέντα προσφιλή του συγγενή.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η:Πήρες πιάτα από τα Jumbo; Την έβαψες

Ο ΕΦΕΤ ενημερώνει με δελτίο τύπου πως Κινέζικα πιάτα που πωλούνται από τα Jumbo είναι επικίνδυνα και συνιστά στους καταναλωτές που τα έχουν προμηθευτεί, να μη τα χρησιμοποιήσουν

Ανακαλύφθηκε ελληνική γραφή σε σχολείο 1700 ετών στην Αίγυπτο

Οι ανασκαφές στη θέση Αμέιντα, στη δυτική έρημο της Αιγύπτου, έφεραν στο φως μια ελληνική πόλη της ρωμαϊκής περιόδου, γνωστή με το όνομα Τρίμιθις.

Ιθαγενείς συναντούν λευκό για πρώτη φορά! [βίντεο]

Το 1974, ο εξερευνητής Ζαν Πιερ Ντουτιγιό επισκέφτηκε τη Νέα Γουινέα και έζησε με την πρωτόγονη φυλή των Τουλάμπις, που έβλεπαν για πρώτη φορά λευκό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νέοι, γυρίστε στην Εκκλησία...


Ένας νεαρός Ελληνοαμερικάνος συμβουλεύει τούς νέους...