Ετικέτες

7.2.14

Ο ουρανός βάφτηκε κόκκινος!

0590F6B37B15FC34FD4B6C023B8ECC20

Μια εντυπωσιακή από κάθε άποψη ανακάλυψη έκαναν αστρονόμοι στη Βρετανία. Εντόπισαν ένα καφέ νάνο στον οποίο επικρατούν ασυνήθιστες για αυτού του είδους τα κοσμικά σώματα συνθήκες. Η πιο εμφανής αλλά και ενδιαφέρουσα είναι η ερυθρή απόχρωση του.

Τι δεν πρέπει να πούμε ποτέ σε ένα άτομο με κατάθλιψη

Τι δεν πρέπει να πούμε ποτέ σε ένα άτομο με κατάθλιψη
Είτε γνωρίζετε κάποιο άτομο με κατάθλιψη είτε έχετε παλέψει οι ίδιοι με την ψυχική νόσο, γνωρίζετε ότι η κατάθλιψη συνοδεύεται από μια απέραντη ευαισθησία. Μερικοί άνθρωποι αδυνατούν να κατανοήσουν πόσο σύνθετη είναι αυτή η ασθένεια κι έτσι μπορεί άθελά τους να πουν κάτι που δεν πρέπει.

Ο ξεχωριστός αποχαιρετισμός στον μόλις 10 ημερών Zion

"Γλυκέ μου Zion, είσαι το δώρο μου. Κάθε αναπνοή σου είναι για μένα μία εισπνοή από την τελειότητα της ομορφιάς του Θεού. Κάθε χτύπος της καρδιάς σου είναι μέτρο αγάπης".

Ο  Josh και η Robbyn Blick έμαθαν ότι το πέμπτο παιδί  που θα έφερναν στον κόσμο, είχε μία γενετική ανωμαλία που θα κατέληγε αργά ή γρήγορα στον θάνατό του. Επέλεξαν να του δώσουν την ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή του, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Lisa Gerrard - Come Tenderness (Ένα τραγούδι για το βράδυ)

Απολαύστε το τραγούδι της Lisa Gerrard.

EΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ





Τι μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση που δούμε έναν συνάνθρωπο μας αναίσθητο στo έδαφος; Tι κάνουμε αν καταρρεύσει κάποιος μπροστά μας;
Θα δούμε αναλυτικά τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες οι οποίες πολλές φορές μας μπερδεύουν.