Ετικέτες

12.11.14

Νέα Πλάνη του π. Μάξιμου Βαρβαρή: Προέβλεψε ότι μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 θα έχουν έρθει οι Προφήτες Ηλίας και Ενώχ ...


σχόλιο Δ.Σ : Με τον π. Μάξιμο Βαρβαρή και τις φρικτές κακοδοξίες και πλάνες του έχουμε ασχοληθεί ξανά (...) Όμως, μία νέα διάψευση των «προφητειών» του μας αναγκάζει να επανέλθουμε, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή σε όλους του Ορθοδόξους Χριστιανούς να μην πιστεύουν τα όσα λέει ο εν λόγω Ιερωμένος σχετικά με τα επερχόμενα γεγονότα.

Συγκεκριμένα, λάβαμε το εξής μήνυμα από αναγνώστη:

Καλησπέρα σας!
Σας στελνω αυτό το e-mail για ένα σημαντικό νομίζω θέμα:

Έχω δει σε παλαιότερες αναρτήσεις σας ότι έχετε ασχοληθεί με την περίπτωση του πατρός Μάξιμου Βαρβαρή, του διάσημου εδώ και κάποια χρόνια μοναχού, λόγω της προβολής του από τα κανάλια της θεωρίας που έχει βγάλει σχετικά με την Συντέλεια, το Πάσχα του 2018.

Με αυτό το e-mail, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με την εν λογω «προφητεία»: Όπως σας είναι ίσως γνωστό, ο πατέρας Μάξιμος έχει θέσει την Συντέλεια του κόσμου, στις 8 Απριλίου του 2018, ανήμερα της Αναστάσεως του έτους 2018.

Τι συμβαίνει όμως τώρα; Έχει παρέλθει, από τις 27 Οκτωβρίου του 2014, η διορία για την εμφάνιση των 2 προφητών όπου όπως όλοι ξέρουμε από την Αποκάλυψη, θα κηρύξουν για 1260 μέρες! Αν αφαιρέσουμε από την 8η Απριλιου του 2018 τις 1260 μέρες των 2 προφητών, φτάνουμε στις 27 Οκτωβρίου του 2014, ημέρα που θα έπρεπε να είχαν εμφανιστεί οι 2 προφήτες!

Σήμερα έχουμε 11 Νοεμβρίου του 2014 και πουθενά δεν έχουν εμφανιστεί και να κηρύττουν! Συνεπώς, ο πατέρας Μάξιμος ενώ όφειλε να έχει βγει δημόσια και να τοποθετηθεί για το θέμα αυτό, εν τούτοις τηρεί σιγη ιχθύος! Δεν έχει αναφέρει πουθενά, τίποτα!

Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω να το θίξετε το θέμα αυτό από την ιστοσελίδα σας και να τον πιέσετε με αυτόν τον τρόπο να τοποθετηθεί! Εμένα που του στέλνω μηνύματα δεν αποκρίνεται, ίσως εσάς μέσα από την ιστοσελίδα σας ακούσει και βγει να μιλήσει! Θα κάνετε πολλαπλό καλό αν το κάνετε αυτό, γιατί πολύς κόσμος έχει πλανηθεί και συνεχίζει να είναι ακόμα και σήμερα πλανεμένος από τον εν λόγω μοναχό και αν καταφέρουμε να απαλλάξουμε από την πλάνη αυτή και άλλες ψυχές, προς όφελός τους  θα το κάνουμε!

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο π. ΜΑΞΙΜΟΣ; Ή ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ:

«Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες.» (Ματθ. 7, 15)
 


σχόλιο Γ.Θ.: Να υπενθυμίσουμε αυτό που έχει αναφέρει ένας άλλος Μάξιμος, ο Ιβηρίτης και πρώην πρώτος του Αγίου Όρους, ότι δηλαδή ο Θεός έχει την ιδιότητα να συστέλλει και διαστέλλει το χρόνο ανάλογα την Μετάνοιά μας. Όσο για το πότε θα γίνει το τέλος θα μας το πληροφορήσουν οι δύο προφήτες και κανείς άλλος.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.