Ετικέτες

24.10.14

Επιστροφή στη Μητέρα Εκκλησία.


Πάντα η επιστροφή στο σπίτι μετά από μακροχρόνια περιπλάνηση είναι ένα μοναδικό γεγονός.

Περισσότερο όταν η περιπλάνηση ήταν σε άγονα, έρημα και άνυδρα μέρη. Η επιστροφή στη Μητέρα Εκκλησία, στο Σπίτι όλων των Ψυχών είναι ένα γεγονός που εκτός από ξεκούραση προσφέρει και την ευλογημένη Σωτηρία, την Αιώνια Ανάπαυση στην αγκαλιά της Ιερής Προσφοράς και υπηρεσίας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. 

Για όλους εμάς που κάποτε περιπλανηθήκαμε στα σκοτεινά σοκάκια της αίρεσης αυτή η μέρα είναι μοναδική και παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά. Σήμερα, πριν λίγη ώρα δυό αδελφοί μας επέστρεψαν στο Σπίτι τους. 

Περιπλανήθηκαν για πολλά χρόνια στην αίρεση της ΕΑΕΠ (=Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής), διδάχθηκαν να μην τιμούν αυτούς που ο Χριστός τίμησε, τους Αγίους Του. Έμαθαν ότι η Μητέρα του Κυρίου είναι μια ακόμα Μαρία ίδια κι ίση με τις εκατομμύρια Μαρίες του κόσμου. Τους είπαν με λόγια πειστικά και πάντα βασισμένα στο “λόγο” πως οι Άγιες Εικόνες προσκυνώνται μόνο από τους ειδωλολάτρες Ορθοδόξους, πως ο Θεός θα “αρπάξει” τους εκλεκτούς να μην ζήσουν τη Θλίψη, ότι όπου να’ναι θα γίνει η “αρπαγή” και όποιοι δεν είναι “αναγεννημένοι” θα μείνουν εδώ κάτω να υποφέρουν…τους είπαν, τους είπαν, τους είπαν… 

Αλλά ο Θεός μίλησε τελευταίος. Σήμερα έλαβαν το Άγιο Χρίσμα. Η χαρά και συγκίνησή μας είναι τεράστια. Παρακαλώ, ευχηθείτε για τον Νικόλαο και τον Κωνσταντίνο να αποβάλουν γρήγορα το δηλητήριο της αίρεσης και να έχουν μια ευλογημένη επανένταξη στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας. 

Δοξασμένο το Όνομα του Κυρίου που δεν εγκαταλείπει ΠΟΤΕ τα παιδιά Του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.