Ετικέτες

20.10.14

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πολεμική σύγκρουση με την Ρωσία!

us-russia
Μην χάσετε το βίντεο στο τέλος...!

«Ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται  για μια «συνάντηση για μάχη»  με τον ρωσικό στρατό», δήλωσε ο αμερικανός υπουργός άμυνας Chuck Hagel, γράφει σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδας της Μόσχας, Vzgliad.ru.
Σύμφωνα με τον ίδιο , ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να είναι έτοιμος να «απαντήσει» στον  ρωσικό στρατό, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ήδη στο κατώφλι του ΝΑΤΟ.
«Οι απαιτήσεις για τον στρατό των ΗΠΑ θα γίνουν πιο «πλούσιες» και πιο πολύπλοκες. Η απειλή από τους τρομοκράτες και τους αντάρτες θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν για μας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θα πρέπει επίσης να ασχοληθούμε  με την «ρεβιζιονιστική» Ρωσία, και με τον σύγχρονο και αποτελεσματικό στρατό της, ο οποίος στέκεται  απειλητικά στο κατώφλι του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Hagel, αναφέρει και το πρακτορείο Itar Tass.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτήν την στιγμή ο ρωσικός στρατός έχει πρόσβαση σε  καταστροφικού τύπου τεχνολογία, διαθέτει  ισχυρά όπλα, και δεν αποτελείται μόνο από κυβερνητικές δυνάμεις, αλλά και από  «μη κρατικούς φορείς».
«Το φάντασμα του αποκαλούμενου υβριδικού πολέμου  γίνεται όλο και πιο «ορατό», ειδικά όταν οι αντίπαλοί μας χρησιμοποιούν τόσο επιδέξια την τακτική των ανταρτών, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά εξοπλισμένα ένοπλες δυνάμεις με ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία», συνέχισε ο  Hagel.

Στην ζώνη ευθύνης της  αμερικανικής διοίκησης του Ειρηνικού υπηρετούν 80 χιλιάδες στρατιώτες, στην περιοχή της Κεντρικής Διοίκησης (ΗΠΑ),   40000  και άλλοι 28 χιλιάδες υπηρετούν στην Ευρώπη, καθώς και  μερικές χιλιάδες ακόμη σε  Αφρική και Νότια Αμερική, κατέληξε ο αμερικανός υπουργός .
Ο ρωσικός στρατός εφαρμόζοντας την γνωστή τακτική της (maskirovka- τακτική απόκρυψης- παραπλάνησης, δανειζόμενη από την περίφημη μέθοδο που ανάγεται από το βυζάντιο και τον αυτοκράτορα Βασίλειο τον βουλγαροκτόνο), αιφνιδίασε τις μυστικές υπηρεσίες της δύσης,  στην Ουκρανία. Μπορούμε να παρομοιάσουμε την «έκπληξη» της δύσης,  με αυτή των γερμανών στρατηγών στις μάχες στην ΕΣΣΔ, όταν τα ρωσικά πυροβόλα  κονιορτοποίησαν κυριολεκτικά  τις γερμανικές στρατιές σε σειρά μαχών, μέχρι το Βερολίνο.
Στην Κριμαία  οι ρώσοι αποκάλυψαν μόνο ένα μέρος των ενόπλων δυνάμεων τους , αλλά και της τεράστιας ισχύς που διαθέτουν. Βρίσκονται από τεχνολογικής άποψης σε φάση « βιομηχανικού οργασμού», ο οποίος έχει επιταχυνθεί ειδικά το τελευταίο διάστημα. Άρματα μάχης τύπου ΑΡΜΑΤΑ, αντιπυραυλικά συστήματα, S-500, μαχητικά αεροσκάφη Τ-50, βαλλιστικοί πύραυλοι SARMAT, με εμβέλεια πολύ πάνω από 12000 χλμ,  αποτελούν μερική μόνο εικόνα από την κοσμογονική αλλαγή που υλοποιείται νυχθημερόν στα εργοστάσια «πίσω» από τα Ουράλια όρη.
Όπως επισημαίνουμε στο Pentapostagma.gr, οι προφητείες των αγίων της ορθοδοξίας και των γερόντων μας , αποτελούν το καλύτερο και πιο έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων, για τα επερχόμενα ….

βίντεο του 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.