Ετικέτες

19.9.14

Φωτιά στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Παλαιοπαναγιά! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

na1
Η Ναυπακτία είναι συγκλονισμένη. Η δυσάρεστη είδηση έσκασε σαν βόμβα, με τους κατοίκους να μη μπορούν να εξηγήσουν αυτό που συνέβη και κυρίως να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τεράστιας αυτής καταστροφής.

Το αγαπημένο τους εκκλησάκι της Παναγίας στην Παλαιοπαναγιά κάηκε σχεδόν ολοσχερώς, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους…
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου, δίνοντας μάχη για να σώσουν ό,τι μπορέσουν από την ιστορική αυτή εκκλησία.
Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του pentapostagmma.gr, μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια, κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά λίγο πριν τις 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, αφού όμως πρώτα, δυστυχώς, προκάλεσε τεράστιες καταστροφές και την κατάρρευση της οροφής του Ναού.
Οι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί, παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι το καταστροφικό έργο της φωτιάς, μη μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους. Μάλιστα, ένας από αυτούς λιποθύμησε, μην αντέχοντας την εικόνα της καμένης συθέμελα εκκλησίας. Λίγο αργότερα, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο και ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν υπήρξε παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλο αυτό το καταστροφικό έργο.
Οι εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν είναι συγκλονιστικά…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.