Ετικέτες

3.9.14

Σε ένα μήνα οι τζιχαντιστές θα "χτυπούν" μέσα στην Ευρώπη!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

  

Σε ένα το πολύ δύο μήνες οι Τζιχαντιστές θα έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα και θα είναι σε θέση να μπορούν να αρχίσουν επιχειρήσεις τρομοκρατικών επιθέσεων σε στόχους σε ευρωπαϊκό έδαφος, αποκάλυψε ο 


Μάλιστα σύμφωνα με τον Σαουδαράβα ηγέτη οι Τζιχαντιστές με την ορμή που έχουν πάρει και με τις συνεχείς επιτυχίες στο έδαφος, έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο ρεύμα προσέλκυσης οπαδών και νέων μαχητών από ευρωπαϊκές χώρες αλλά και από Αμερική. Πολύ σύντομα θα μπορούν να αρχίσουν δράση σε ευρωπαϊκό, ακόμα και σε αμερικανικό έδαφος, πραγματοποιώντας βομβιστικές και κάθε είδους τρομοκρατικές επιθέσεις εκτός από ευρωπαϊκές χώρες και μέσα στις ΗΠΑ.


Ο Σαουδάραβας βασιλιάς μιλώντας σε συνάντηση που οργάνωσε ο ίδιος παρουσία των ξένων πρέσβεων στην σαουδαραβική πρωτεύουσα, παρουσία του ίδιου του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζων Κέρυ, ο οποίος, όπως φαίνεται, άκουσε με μεγάλο σκεπτικισμό τις διαπιστώσεις του Αμπντουλάχ, επεσήμανε τον μεγάλο κίνδυνο από την ραγδαία εξάπλωση του κινήματος των Τζιχαντιστών. Σύμφωνα με πολλούς παρατηρητές των εξελίξεων το «τέρας» των Τζιχαντιστών που δημιουργήθηκε κατ’ αρχή από αμερικανικές και δυτικές πηγές και στηρίχτηκε και από την Σαουδική Αραβία για να στραφεί εναντίον κάποιων αντιπαθητικών καθεστώτων στην Μέση Ανατολή, τώρα στρέφεται εναντίον των ίδιων των δημιουργών του με όλες τις επικίνδυνες και ανεξέλικτες συνέπειες μιας τέτοιας πραγματικά τρομερής εξέλιξης.

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ Μπεν Αμπντουλαζίζ, ήταν πολύ σαφής στις δηλώσεις του τονίζοντας πως οι τρομοκράτες δεν γνωρίζουν σύνορα ενώ δεν υπολογίζουν τους κινδύνους από τις συνέπειες των τρομοκρατικών τους ενεργειών και τώρα ετοιμάζονται να ανοίξουν καινούργια μέτωπα εκεί όπου κρίνουν ότι πρέπει να διαδώσουν το Ισλάμ με τον δικό τους τρόπο. Μάλιστα ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας φάνηκε πολύ απαισιόδοξος για την αυξανόμενη δράση των Τζιχαντιστών καθώς, όπως τόνισε, δεν έχουν περιορισμούς στη τρομοκρατική τους δράση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως παραδέχτηκε, μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί κάτι πολύ «δυνατό» που να μπορεί να τους σταματήσει με αποτέλεσμα να διευρύνεται συνεχώς η δράση τους και σε άλλες περιοχές και τώρα ετοιμάζονται να αρχίσουν να χτυπούν και σε ευρωπαϊκό έδαφος. Απευθυνόμενος δε στους Ευρωπαίους ηγέτες τους προειδοποίησε ότι πολύ σύντομα θα δουν και μέσα στις δίκες τους χώρες τις επιπτώσεις της ανάπτυξης του εξτρεμισμού κινήματος των Τζιχαντιστών, το οποίο σημειωτέον, έχει στελεχωθεί και με πολλούς Ευρωπαίους που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και έχουν πυκνώσει τις τάξεις τους.

Οι δηλώσεις αυτές του Αμπντουλάχ Μπεν Αμπντουλαζίζ έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί η Σαουδική Αραβία μαζί με το Κατάρ, είχε στηρίξει τους Τζιχαντιστές χρησιμοποιώντας τους για να ανατρέψουν κάποια καθεστώτα της Μέσης Ανατολής, όπως της Συρίας και του Ιράκ, τα οποία είχαν αναπτύξει «ενοχλητικές» σχέσεις με το ανταγωνιστικό προς το Ριαντ καθεστώς του Ιράν. Στη συνέχεια όμως καθώς έβλεπαν πως ο έλεγχος είχε ξεφύγει και πως οι Τζιχαντιστές εξαπλώνονταν συνεχώς με ανεξέλεγκτο ρυθμό, η Σαουδική Αραβία μαζί με την Αίγυπτο διαφοροποιήθηκε από το Κατάρ αλλά και την Τουρκία και σταμάτησε να τους στηρίζει ενώ τώρα καταγγέλλει την ανοιχτά την δράση τους.

Και ενώ όλοι επισημάνουν ότι μεγαλώνει συνεχώς ο κίνδυνος της έμφασης των Τζιχαντιστων πολύ κοντά μας και ενώ κάποιο Ευρωπαίοι άρχισαν να αφυπνίζονται στον κίνδυνο αυτό, ενώ εντωμεταξύ συνεχίζεται η εισαγωγή στην χώρα μας χιλιάδων μουσουλμάνων από ανατολάς, εμείς αντί να ορθώσουμε κάποιες «ασπίδες προστασίας», «βαυκαλιζόμαστε» με αντιρατσιστικά νομοσχέδια και «εκστασιαζόμαστε» με τους διάφορους απερίσκεπτους και επιπόλαιους τουρκολάγνους και ισλαμολαγνους, που δεν διστάζουν να μας κουβαλήσουν όλη αυτή την ισλαμική λαίλαπα ακόμα και μέσα στα σπίτια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.