Ετικέτες

11.6.14

Αποκαλύψεις ΣΟΚ. Ο Καποδίστριας, ο αμερικανικός δούρειος ίππος στο Φανάρι και άλλα συγκλονιστικά στοιχεία από τον Διονύση Μακρή..

Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Άκουσα ζωντανά την Κυριακή 14:00-15:00 την εκπομπή "Για ποιον χτυπάει η καμπάνα" του Διονύση Μακρή και συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Θαλάσση. Στην αρχή της ο Διονύσης Μακρής περιγράφει το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας και του Αγίου Αναστασίου του Γόρδιου που του χάρισαν τις δυο δίδυμες κόρες του (που βαπτίσθηκαν λίγες ώρες μετά την εκπομπή). 

Ξεκίνησα να ακούω συστηματικά το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας πριν λίγους μήνες και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Η εκπομπή του Διονύση Μακρή είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική και έχει γίνει από τις αγαπημένες μου. Αν την χάσετε, μπορείτε συνήθως να βρείτε την επόμενη ημέρα βιντεάκι με την ηχογράφηση της εκπομπής στο ιστολόγιο Άπαντα Ορθοδοξίας (κλικ εδώ). Συγκλονιστικές ήταν και οι εκπομπές κατά τις Κυριακές των Εκλογών που ο Διονύσης Μακρής μίλησε για τους πνευματικούς νόμους (δείτε λίστα με τις 3 αυτές εκπομπές κάνοντας κλικ εδώ)

Ακολουθεί κείμενο του Γ. Θαλάσση και βίντεο με την εκπομπή:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Θα ακούτε… και δεν θα το πιστεύετε.

-Ποιοι εκβίασαν τον Ρωσόφιλο Οικουμενικό Πατριάρχη Μάξιμο τον Ε’ να παραιτηθεί προκειμένου να εκλεγεί ο αμερικανόφιλος και εκλεκτός του αμερικανού προέδρου, Πατριάρχης Αθηναγόρας;

-Το απόρρητο έγγραφο με τις υπογραφές οπλαρχηγών της Επανάστασης του ’21 που παρέδιδε την εξωτερική πολιτική στην Αγγλία και που αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο για την ίδρυση του ψευτορωμαίικου.

-Με το έγγραφο αυτό υποτίθεται ότι περνούσε στα χέρια των αγγλοσαξόνων και ο έλεγχος της Ορθόδοξης Εκκλησίας!


-Μόλις αμφισβήτησε ο Καποδίστριας το έγγραφο υποτέλειας, που είχαν υπογράψει οι οπλαρχηγοί, ο βασιλιάς της Αγγλίας διέταξε την δολοφονία του.  

-Ο φόβος της βασίλισσας της Αγγλίας για την Ανάσταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

-Ο μισέλληνας πρωθυπουργός της Αγγλίας και η υπόσχεσή του ότι δεν θα αφήσει τους Έλληνες να Αναστήσουν την Βυζαντινή Αυτοκρατορία τους χρησιμοποιώντας την διχόνοια που θα ενσπείρει μεταξύ τους και θα τους διαλύσει.

σχόλιο Γ.Θ : Με την ενότητά μας σήμερα μπορούμε να ανατρέψουμε τα πάντα. Μην είμαστε ηττοπαθείς. Όπου υπάρχει ενότητα Ορθοδόξων, υπάρχει το Άγιο Πνεύμα. Στείλτε στο yiorgos.thalassis@gmail.com μηνύματα με προτάσεις σας και αν δεν έχετε, στείλτε ένα χαιρετισμό για να γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Μην μένουμε αδιάφοροι και χωρισμένοι. 

-Με την παρέμβαση της Αγγλίας τα γεγονότα του ‘55 στην Πόλη.

-Τι αποκαλύπτει η ανακοίνωση Πατριάρχη Βαρθολομαίου – Φραγκίσκου;

-Έχει κολλήσει ο θεολογικός διάλογος εδώ και δύο χρόνια στο πως θα δεχτούν οι Ορθόδοξοι το πρωτείο του Πάπα!

-Φουσάτα Αγίων φυλάνε την Αγία Σοφιά!

-Η επική επιστολή του Σεραφείμ των Ελλήνων!

-Τα Ρωμαίικα λόγια του Νικόλαου Ζερβού που θα σας συγκινήσουν.




ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Χάρηκα όταν είδα αυτή την ανάρτηση για τον Διονύση Μακρή, Χαίρει και της δικής μου εκτίμησης γιατί μιλάει απλά, καθαρά και ορθόδοξα. Δεν ωραιοποιεί θέματα της Εκκλησίας που δυστυχώς ΔΕΝ διέπονται από το Πανάγιο Πνεύμα, αλλά από ανθρώπινα κίνητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.