Ετικέτες

7.6.14

ΧΟΡΕΨΑΝ ΗΜΙΓΥΜΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΗΜΑ! Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΛΕΙΠΕ!

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΧΟΡΕΨΑΝ “ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ” ΣΕ ΝΑΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Cap
Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Η πρώτη αντίδραση είναι να εξοργιστούμε, αλλά η επόμενη αντίδραση καλό θα είναι να προβληματιστούμε... και να συνειδητοποιήσουμε πόσο ικανός είναι ο "αντίπαλος" (το ταγκαλάκι που έλεγε και ο Γέρων Παΐσιος) στο να μας πλανά. Κοιτάξτε πόσο σπουδαίοι αισθάνονται οι χορευτές και οι υπεύθυνοι "δημιουργοί" για την "τέχνη" τους... πόση αφοσίωση δείχνουν! Και με τι θαυμασμό και προσήλωση παρακολουθούν οι θεατές...Περισσότερη πλάνη γίνεται; Κι όμως γίνεται... Γι' αυτό ας είμαστε σε εγρήγορση.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π


Στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Osnabrück (στην Κάτω Σαξωνία)  της Γερμανίας στις 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ένα  χορογραφικό θέαμα λείαν σκανδαλώδες.Ημίγυμνοι χορευτές και χορεύτριες επιδίδονταν σε χορευτικές φιγούρες γύρω από την αγία Τράπεζα.
kji
Ο τίτλος της χορογραφίας ήταν  Corpo d’Anima (το σώμα της ψυχής).Η παράσταση δόθηκε με τις ευλογίες του Franz Josef Bode επισκόπου τou Osnabrück o oποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης εκφώνησε και κήρυγμα.Πιστοί αλλά και φιλότεχνοι παρακολούθησαν την εκδήλωση και η εκκλησία ήταν κατάμεστη.Υπήρχαν σκηνές που τα ημίγυμνα κορμιά έπεφταν κυριολεκτικά πάνω στην αγία Τράπεζα. Το όλο project προφανώς εντάσεται στην αλλαγή χρήσης ναών ή στην αντίληψη που θέλει τις εκκλησίες πολυχώρους πολλαπλών χρήσεων.Το os 1tv πήρε συνέντευξη τόσο από τον επίσκοπο όσο και από τους καλλιτέχνες ενώ πρόβαλε σχετικό εκτενές ρεπορτάζ. ( Os1tv ,L observatoire de la christianophobie)
okoi
κατάμεστη η εκκλησία
κατάμεστη η εκκλησία
ακολούθησε το κ'ηρυγμα της ημέρας από τον επίσκοπο
ακολούθησε το κήρυγμα της ημέρας από τον επίσκοπο
οι πιστοί παρακολουθούν το θέαμα
οι πιστοί παρακολουθούν το θέαμα
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.