Ετικέτες

4.6.14

Τούρκος Στρατηγός Διοικητής της 1ης Tουρκικής Στρατιάς της Κωνσταντινούπολης στα Μετέωρα!


σχόλιο Γ.Θ : Γιατί εκπλήσεστε; Όταν μία χώρα είναι κατεχόμενη, τι το πιο φυσιολογικό να την επισκέπτονται οι φίλιες δυνάμεις των κατακτητών;

Ας μην λέμε μονάχα καλή Λευτεριά... Ας κάνουμε και λίγο αγώνα.

Αυτό και αν είναι από τα Άγραφα … Στα δήθεν μέτρα ανοικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος -Τουρκίας «για αυτο μας στέλνουν τα Τούρκικα Πολεμικά κάθε τρείς και λίγο έξω απο το Σούνιο» , Ο Τούρκος Στρατηγός διοικητής της 1ης Στρατιάς της Κωσταντινούπολης ειναι ο Στρατηγός που θα μας χτυπήσει στον Έβρο επισκέφτηκε και φωτογράφησε και βιντεοσκόπησε τα Μετέωρα !



Σύμφωνα με το τοπικό αλλά πανταχού παρών (site )Επί ποδός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, προκειμένου να πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας για την άφιξη μιας 20μελούς περίπου Αντιπροσωπείας Στρατιωτικών της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr στα Τρίκαλα, βρέθηκε ο Αρχηγός της 1ης Στρατιάς της Τουρκίας στο πλαίσιο 4ήμερης επίσκεψης στην Ελλάδα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ο Τούρκος Αξιωματούχος, βρισκόμενος στην Λάρισα, εκδήλωσε την επιθυμία να επισκεφτεί τα Μετέωρα, κινητοποιώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Υπό καταρρακτώδη βροχή και …ομίχλη, βρέθηκε στα Μετέωρα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει την … ομπρέλα του και να επισκεφτεί Ιερές Μονές, να βιντεοσκοπήσει και να φωτογραφίσει Ιερούς χώρους και να γίνει αποδέκτης δώρων που του πρόσφεραν Μοναχοί, πριν μεταβεί εκ νέου στην Λάρισα.

Σημειώνεται ότι η 1η Στρατιά είναι ο πλέον σύγχρονος και ετοιμοπόλεμος σχηματισμός του τουρκικού Στρατού, αφού θα αναλάβει το βάρος της υπεράσπισης της «καρδιάς» της Τουρκίας σε περίπτωση επιθετικής κίνησης του Ε.Σ. προς τα ανατολικά ή και το αντίθετο φυσικά. 

Αλλά οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν εδώ. Η 1η Στρατιά ήταν το κέντρο της επιχείρησης «Βαριοπούλα» και οι επιτελείς της είχαν καταστρώσει το σχέδιο επίθεσης στην Ελλάδα και κατοχής του βόρειου Έβρου. 

Εδρεύει στο προάστιο Selimiye της Κωνσταντινούπολης και ανήκουν σε αυτήν οργανικών συνολικά τρία Σώματα Στρατού. 

Το 2ο Σ.Σ.. με έδρα την πόλη Gelibolu, το 3o Σ.Σ. με έδρα το προάστειο Sisli της Κωνσταντινούπολης και το 5ο Σ.σ. με έδρα την πόλη Corlu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.