Ετικέτες

28.4.14

"Η Ευρώπη εξισλαμίζεται ". Προσεχώς το έργο και στην Ελλάδα των βολεμένων Δεσποτάδων.


Δείτε το βίντεο στο τέλος:



Το http://www.makeleio.gr έγραψε:

Στη Βρετανία ή όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξάνεται και με ραγδαίους ρυθμούς η προπαγάνδα υπέρ του Ισλάμ περνάει τώρα μέσω «ελαφρού» τύπου βίντεο όπου οι μουσουλμάνοι της Βρετανίας προσπαθούν να εξευμενίσουν το απειλητικό και επεκτατικό προφίλ της θρησκείας τους...

Σε μια χώρα όπου οι χριστιανικές εκκλησίες αγωνίζονται να προσελκύσουν κόσμο στις λειτουργίες το Ισλάμ αναπτύσσεται και ορισμένες νέες αναλύσεις δείχνουν ότι το Ισλάμ μπορεί να γίνει η κυρίαρχη θρησκεία στη Βρετανία ακόμη και εντός των επόμενων 10 ετών.
Με βίντεο αυτού του τύπου ( με Βρετανούς μουσουλμάνους χαρούμενους και «δυτικοποιημένους» ) τα ηγετικά κέντρα των μουσουλμάνων της Βρετανίας επιχειρούν τώρα να διασκεδάσουν τις φοβίες ότι το Ισλάμ έρχεται σε σύγκρουση με τον παραδοσιακό βρετανικό τρόπο ζωής. Βεβαία η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική αλλά για τους Βρετανούς είναι ήδη πολύ αργά για να κάνουν κάτι. Το επεκτατικό Ισλάμ εξαπλώνεται παντού στην Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα.


Σχόλιο

Ας ετοιμάζονται τα καμάρια της Ιεραρχίας να αδράξουν τους κόπους και τα πονήματά τους, καθώς οι πρώτοι που θα χάσουν τα κεφάλια τους θα είναι οι ίδιοι. Και μη νομίσει κανείς πως αυτό θα γίνει εξαιτίας της πίστης και του πνευματικού τους αγώνα. Το Ισλάμ δεν αρέσκεται στο να συμβιώνει με άλλες μορφές θρησκευτικής εξουσίας και έχει τον τρόπο να επιβάλλει τους νόμους του.
Όταν η Εκκλησία του Ιησού Χριστού καθημερινά ματώνει,  υπό το βάρος των πεπραγμένων του Ιερατείου του, οι υπόλοιπες θρησκευτικές ομολογίες αλλά και αιρέσεις βρίσκουν άπλετο χώρο και τον εκμεταλλεύονται δεόντως.
Δείτε το βίντεο της Ισλαμικής προπαγάνδας, το οποίο ως προϊόν μάρκετινγκ, φαίνεται να έχει άριστα αποτελέσματα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.