Ετικέτες

9.2.14

Mystic -Colors of Life ( Ένα τραγούδι για το βράδυ αλλά με βαθύτατο νόημα)

Το τραγούδι είναι από το album ''MUTATION'' (2011) των Κροατών Mystic. Το άλμπουμ αποτελείται από μια ποικιλία διαφορετικών στυλ μουσικής όπως ''tech house and deep techno music''.

'Ενα άλμπουμ γεμάτο όμορφες μελωδίες και ήχους classic synth με σκληρά και ελαφρώς παραμορφωμένα  ρυθμικά μέρη. Πολλά κομμάτια στο άλμπουμ είναι αργά και χαλαρωτικά, γεμάτα συναίσθημα κατάλληλα για ηρεμία ιδίως στις μέρες μας που οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι αυξημένοι.

Αξίζει όμως να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Αργεντινό σκηνοθέτη του βίντεο Carlos Lascano. Η ιστορία του μικρού βίντεο κλιπ έχει να κάνει με 2 πουλιά τα οποία ξεπηδούν από την ζωγραφιά ενός μικρού κοριτσιού και μας οδηγούν στην ζωή που ονειρεύεται να ζήσει. Μια ζωή που πραγματικά αν δείτε το βίντεο θα σας συγκινήσει βαθύτατα και θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα για το τρόπο που αντιλαμβανόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι τις ζωές μας. Τελικά τα απλά πράγματα είναι αυτά που έχουν αξία. Ας προβληματιστούμε επιτέλους λίγο όλοι μας (ποτέ δεν είναι αργά)...

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

2 σχόλια:

  1. αν ήθελες πραγματικά να περάσεις κάποιο μήνυμα στέφανε να ξέρεις το πέρασες και με το παραπάνω.Πολύ πρωτότυπο και απλό,πάντα βρίσκεις τον τρόπο να μας αιφνιδιάζεις,προς το καλό φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε! Τα απλά πράγματα έχουν αξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.