Ετικέτες

2.2.14

Η οργιαστική ανάπτυξη της πορνοβιομηχανίας, της δίνει την πρωτιά σαν ‘Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ Της Ευρώπης’’



Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη...!!! Το αφεντικό της Ε.Ε (που μας αποκαλεί τεμπέληδες) και μια από τις ισχυρότερες χώρες στον κόσμο είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο; 

Απ’ότι προκύπτει από τα παρακάτω εκτός από Βαρβάρους-Φονιάδες-Αρχαιοκάπηλους (ΝΑΖΙ) 
http://ellasnafs.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2.html   
παράγει και οίκους ανοχής.



ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ECONOMIST

Μπουρδέλο  η  Γερμανία με την προτεσταντική πολιτική της.
Kαι μάλιστα είναι ένα οργανωμένο "μπουρδέλο", το οποίο έχει βάλει στόχο να γίνει ο νούμερο ένα σεξοπροορισμός στην Ευρώπη. Ετσι τουλάχιστον λέει ο Economist: «Τι έλεγαν οι σύγχρονοι και απελευθερωμένοι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι το 2001; Και τα δύο κόμματα που ήταν τότε στην κυβέρνηση, θέλοντας να βελτιώσουν τη νομική και κοινωνική θέση των ιερόδουλων, έδωσαν στις πόρνες πλήρη δικαιώματα για ασφάλιση υγείας, για συντάξεις και άλλες κοινωνικές παροχές. Η εκμετάλλευση των εργατριών του σεξ παρέμεινε ποινικό αδίκημα, αλλά το να τις προσλαμβάνεις, παρέχοντάς τους ένα χώρο, έγινε νόμιμο. Η ιδέα ήταν ότι οι υπεύθυνοι εργοδότες που θα άνοιγαν ασφαλείς και καθαρούς οίκους ανοχής, θα εξαφάνιζαν τους νταβατζήδες από την αγορά.
Ετσι η Γερμανία ξεκίνησε ένα πείραμα προς την απελευθέρωση, περίπου όπως η Σουηδία, μια χώρα πολιτισμικά παρόμοια, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση, καθώς το 1999 οι Σουηδοί ποινικοποίησαν το πληρωμένο σεξ, ενώ η μαστροπεία ήταν ήδη έγκλημα. Με το να μην στιγματίζει τις πόρνες, αλλά τους άνδρες που τις πλήρωναν, ακόμα στέλνοντάς τους και φυλακή, οι Σουηδοί ήλπιζαν να εξαλείψουν την πορνεία.
Οι αποκλίνουσες πορείες των δύο χωρών έχουν γίνει "καυτό" πολιτικό ζήτημα το τελευταίο διάστημα στη Γερμανία. Το στρατόπεδο της κεντροδεξιάς υπό την ηγεσία της Μέρκελ, το 2001 είχε καταψηφίσει το νόμο για την πορνεία. Τον περασμένο Σεπτέμβριο κέρδισε τις εκλογές, αλλά δεν έχει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο. Η Μέρκελ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD), που είχαν εισηγηθεί το νόμο, για να κυβερνήσουν μαζί. Και παρόλο που το SPD είναι απρόθυμο να αναγνωρίσει ότι τότε έκανε λάθος, παραδέχεται ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές.
Η πορνεία φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία να έχει μειωθεί στη Σουηδία (εκτός εάν κάνουν τη δουλειά στα κρυφά), ενώ η Γερμανία έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πορνείο και ακόμη ένας προορισμός ευρωπαϊκού σεξουαλικού τουρισμού.
http://www.theguardian.com/world/shortcuts/2013/jun/12/germany-now-europes-biggest-brothel



Η μετάλλαξη της Γερμανικής Πορνοβιομηχανίας συνέβη σχεδόν σε μια νύχτα. Στις τελευταίες δύο δεκαετίες ο αριθμός των γυναικών που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο έχει αυξηθεί σε 400.000 σύμφωνα με πληροφορίες. Φυσικά δεν χρειάζεται να πάει κανείς στον περιβόητο δρόμο Reeperbahn του Αμβούργου για να δει τα χάλια τους. Το Βερολίνο από μόνο του έχει 500 οίκους ανοχής. Το Osnabrück μια μικρή Πανεπιστημιούπολη έχει 70 και γύρω στους 3000 στην υπόλοιπη περοχή.


Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής βρίσκεται κάπου στην Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, ονομάζεται «Pascha» έχει 12 ορόφους, 120 δωμάτια, ίσο αριθμό κοριτσιών και βρίσκεται στην Κολωνία της Γερμανίας.
Το όνομα δεν γνωρίζουμε από πού το εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τους οποίους οι δουλειές πάνε μια χαρά, και αν κάνει κανείς μετάφραση από τα Γερμανικά η λέξη σημαίνει ‘πασάς’

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ Sex Made in Germany που...
προέβαλλε το δημόσιο κανάλι ARD, πάνω από εκατομμύριο άνδρες την ημέρα πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση στο σεξ. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα προέρχονται από γειτονικές οικονομικά πολύ κατώτερες χώρες όπως η Ουκρανια και η Ρουμανία. Το ντοκιμαντέρ βασίστηκε σε διετή έρευνα των Σόνια Κένεμπεκ και Τίνα Σόλιμαν που με τη χρήση κρυφών καμερών κατέγραψαν την κίνησε σε οίκους ανοχής που προσφέρουν όσο σεξ θέλει ο πελάτης μόνο με 49 ευρώ, όσο και την αύξηση του σεξοτουρισμού με άνδρες από την Ασια, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αμερική να ταξιδεύουν στη Γερμανία για να συνευρεθούν με γυναίκες.  Γενικά κουτσοί-στραβοί όλοι πάνε Γερμανία για να ξεδώσουν.

ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Ορίστε από πού προέρχεται ένα μεγάλο μέρος της οικονομικής ευρωστίας των Γερμανών φίλων μας. Η χώρα καθαρίζει γύρω στα 16 δις δολάρια το χρόνο σύμφωνα με το άρθρο του .


Σε περιφερειακό επίπεδο, τα ομόσπονδα κρατίδια και οι δήμοι αποφασίζουν πού και πώς μπορούν να λειτουργούν οίκοι ανοχής. Το Βερολίνο είναι η μόνη πόλη χωρίς περιοριστικές ζώνες. Σε ορισμένα μέρη, πόρνες του πεζοδρομίου παρατάσσονται κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων και υπάρχουν θάλαμοι σε κοντινή απόσταση για να "ξεπετούν" τους πελάτες. Σε άλλες πόλεις, όπως το Saarbrucken, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, η οποία διαθέτει την αυστηρότερη νομοθεσία, οι επιχειρηματίες επενδύουν σε μεγάλους και οργανωμένους οίκους ανοχής που απευθύνονται κυρίως σε διασυνοριακή ζήτηση.
 Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα κορίτσια από φτωχά χωριά της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, που μπορεί να έχουν αναγκαστεί, ξεγελαστεί, ή παρασυρθεί να έρθουν στη Γερμανία. Μετά παγιδεύτηκαν ως «Frischfleisch» (φρέσκο κρέας) σε οίκους ανοχής, ίσως επειδή χρωστούν χρήματα στους διακινητές τους ή φοβούνται τα αντίποινα εναντίον των οικογενειών τους στην πατρίδα τους.
Φανατικοί πολέμιοι της πορνείας στη Γερμανία, όπως η Alice Schwarzer, μια ριζοσπαστική φεμινίστρια, εξομοιώνει τη σύγχρονη μορφή δουλείας με την εργασία στο σεξ, υποστηρίζοντας ότι είναι «άρρηκτα συνδεδεμένες. Η Schwarzer έχει διακινήσει ένα ψήφισμα, το οποίο υπεγράφη από αρκετές διασημότητες και το οποίο λέει να ποινικοποιηθεί το πληρωμένο σεξ όπως στη Σουηδία. (http://www.sportdog.gr/article/207721/germania-mia-xora-mpoyrdelo)

Και όλα αυτά σας τα αναφέρουμε φίλοι μας για να ‘χετε να απαντάτε στους απανταχού δημοσιογραφίσκους καθώς και στους πολιτικούς που μας ζητάνε με μισθούς πείνας και κάτω από συνθήκες εργασιακής δουλείας να προσπαθήσουμε περισσότερο (με εντολή των γερμανών πάντα) για το καλό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Όλη η Ελλάδα και η Ομογένεια της κι αν δουλέψει σκληρά πάντα θα βρίσκονται οι πολιτικοί εκείνοι λήσταρχοι που θα διαλύσουν σε 2 χρόνια ότι όλοι εμείς θα έχουμε πετύχει σε 20 χρόνια σκληρής εργασίας.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.