Ετικέτες

22.2.14

Ζουγανέλης: Κάνουμε παιδιά παγκοσμιοποιημένα, που δεν διδάσκονται ιστορία και θρησκευτικά.

1

«Φιλάγαμε κατουρημένες ποδιές σε βουλευτές για να μας βάλει το παιδί στο δημόσιο! Αυτά τα παιδιά με αυτά τα πρότυπα δεν θα πάνε καλά.»

Ο λόγος για τον Γιάννη Ζουγανέλη που έκατσε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη μέσα σ΄όλα όσα είπε μίλησε για την εκπαίδευση και τόνισε πως δεν συστήνει στα παιδιά να φύγουν από τη χώρα για να βρουν δουλειά!




«Περάσαμε μια εποχή ψευτό ευδαιμονίας και μπερδέψαμε το ότι να παρέχεις στα παιδιά, ρούχα,παπούτσια, δωμάτια καλά σχολεία. Εντός εισαγωγικών τα καλά σχολεία γιατί το εκπαιδευτικό μας σύστημα πάσχει σοβαρά.... Γιατί δεν κάνουμε ελληνόπουλα, κάνουμε παιδιά παγκοσμiοποιημένα! Δεν κάνουμε παιδιά που αύριο θα υπερασπιστούν αυτόν τον τόπο! Κάνουμε παιδιά που δεν διδάσκονται ιστορία, πραγματική ιστορία, πραγματικά θρησκευτικά και θεολογία.»τόνισε και συνέχισε! 



«Εγώ δεν συστήνω στα παιδιά να φεύγουν έξω. Θα πω κάτι που είπε ο Αριστοτέλης,« Όταν τα παιδιά φεύγουν από την χώρα τους είναι σαν να χάνεται από την εποχή, η άνοιξη»! Όταν περιμένουμε από την εξουσία την ανύπαρκτη. Όταν περιμένουμε από το δημόσιο, φιλάγαμε κατουρημένες ποδιές. Δώσαμε ισχύ εκεί που δεν έπρεπε να δώσουμε! Φιλάγαμε κατουρημένες ποδιές σε βουλευτές για να μας βάλει το παιδί στο δημόσιο! Αυτά τα παιδιά με αυτά τα πρότυπα δεν θα πάνε καλά. Τα παιδιά που μπαίνουν στη διαδικασία να μπουν σ΄αυτή τη χώρα και να δημιουργήσουνε θα τα καταφέρουν! Αυτή η χώρα προσφέρει. Ότι και να φυτέψεις πιάνει!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.