Ετικέτες

6.2.14

Προς τους φίλους του ιστότοπου

Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε κάποια άρθρα που σχετίζονται με Α' Βοήθειες όσο πιο αναλυτικά γίνεται ώστε να τις κατανοήσουμε όλοι. Παράλληλα θα διεξαχθούν μελλοντικά και κάποια σεμινάρια σε μικρά γκρουπ ατόμων ώστε να μπορέσουν όλοι να κάνουν εξάσκηση στις Α' Βοήθειες.



 Ευχαριστούμε για την ενίσχυσή σας, μιας και αυτό το blog αποτελείται από απλούς εργαζόμενους ανθρώπους (όχι δημοσιογράφους) που στον ελεύθερο χρόνο τους (όσο έχει ο καθένας) προσπαθούν να ανεβάζουν άρθρα ποιοτικά και χρήσιμα που δεν εστιάζουν μόνο στην ορθοδοξία μας αλλά και σε άλλα θέματα εξίσου ενδιαφέροντα.

Θερμή παράκληση , να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλά και σημαντικά πράγματα που μας ενώνουν όπως η γλώσσα, η θρησκεία, η παράδοση, η ιστορία, η μουσική αλλά και η βαθιά μας πίστη στην ελευθερία ενώ αυτά που μας χωρίζουν είναι ασήμαντα και καταχθόνια  (πολλές φορές κατασκευασμένα από ανθέλληνες με απώτερο σκοπό τον διχασμό) όπως η ζήλια, ο φθόνος, η αμάθεια και η άγνοια για πρόσωπα και καταστάσεις που μας αφορούν έμμεσα και άμεσα, τα κόμματα και οι.. ομάδες !!!

Η χώρα μας σίγουρα όπως την κατάντησαν οι κυβερνόντες της δεν είναι το ιδανικότερο μέρος για να ζήσει κάποιος και να μεγαλώσει τα παιδιά του , αλλά θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν ήταν όντως το καλύτερο πριν την κρίση ( ύπνος του δικαίου στα εθνικά μας θέματα ,αδιαφορία για την ασυδοσία που είχε ριζώσει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας, απομάκρυνση από την θρησκεία μας, εγκατάλειψη των παραδόσεων μας κ.α).

 Και ξαφνικά στα δύσκολα ο κόσμος σιγά-σιγά αφυπνίζεται (απαξίωση πολιτικών) και οι δυνάστες μας προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας χτυπήσουν να πέσουμε κάτω κι αν μπορούν να μας κρατήσουν εκεί (αν τους αφήσουμε). Τώρα θα δείξουμε πόσο σκληροί είμαστε , τώρα θα φανεί το DNA των πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ. Διότι σκληρός είναι αυτός που τρώει χτυπήματα και πάντα σηκώνεται και συνεχίζει να παλεύει. ‘Το προσπάθησα μα δεν τα κατάφερα’ δεν αρμόζει στην ιστορία μας ούτε τιμά τους προγόνους μας.

 Ο Σπαρτιάτης Ανδροκλείδης, ανάπηρος στο ένα του πόδι, κατατάχτηκε στους πολεμιστές κι όταν κάποιοι έφεραν αντιρρήσεις, εμποδίζοντάς τον λόγω της αναπηρίας του, είπε: «Δεν πρέπει να πολεμά κανείς τους εχθρούς τρεπόμενος σε φυγή, αλλά παραμένοντας στη θέση του».

Βοηθήστε καλόπιστα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μεταδώστε τις γνώσεις σας σε άλλους και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι το ένα άτομο πολύ εύκολα γίνεται ζευγάρι και το ζευγάρι γίνεται ομάδα .

Εμείς μέσα από αυτόν τον χώρο (και όχι μόνο) θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να βοηθήσουμε και να μεταδώσουμε τις όποιες γνώσεις έχουμε σε σας.

Ευχαριστούμε θερμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.