Ετικέτες

26.2.14

Επιλύθηκε το ζήτημα με το ραδιόφωνο της Εκκλησίας

Σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα του ραδιοφώνου της εκκλησίας της Ελλάδος λειτουργεί κανονικά.

Οφείλω να αναφέρω τα εξής γεγονότα:

Μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα το πρώτο που έκανα ήταν να κάνω αναζήτηση για να δω αν είναι πρόσφατο ή όχι και αφού είδα ότι δεν υπάρχει πουθενά η δημοσιοποίηση προσπάθησα να κινηθώ γρήγορα.

Θεώρησα εξαρχής ότι το πιο σημαντικό είναι να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι γίνεται. Έτσι, αφού πρώτα κάλεσα στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος (οι οποίοι επίσης είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα) άρχισα να στέλνω e-mail σε διάφορα μεγάλα blog που παρακολουθώ (τα οποία δεν θα αναφέρω). Θεωρούσα ότι θα κρίνουν σημαντική την είδηση, αλλά όπως διαπίστωσα μόνον το πενταπόσταγμα είχε την ίδια άποψη και δημοσιοποίησε την ανάρτηση μας... και μάλιστα μας ευχαρίστησε σε e-mail για την ενημέρωση!

Άλλη μια ιστοσελίδα εντόπισε την είδηση (μάλλον από το πενταπόσταγμα ή με αναζήτηση στο google) το grevenamedia οι οποίοι και την αναδημοσίευσαν εδώ αναφέροντας την αρχική πηγή (δηλαδή εμάς), ενώ από αυτήν την ιστοσελίδα αναδημοσίευσε την είδηση και άλλο ένα blog.

Τέλος, έκανα καταγγελία και στο youtube για το υβριστικό βιντεάκι.



Αυτά για το ιστορικό της χθεσινής είδησης... η οποία ήταν η πρώτη αυθεντική δική μας είδηση! Περίμενα περισσότερη ανταπόκριση από τα μεγάλα blog ή ιστοσελίδες, αλλά δεν την έκριναν τόσο σημαντική. Ελπίζω μέσω αυτού του δυσάρεστου περιστατικού έστω και κάποιος νέος χρήστης να μας εντοπίσει και να δυναμώσει η φωνή μας. Καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.