Ετικέτες

25.1.14

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να μου πεις ότι δεν μπορείς, ότι δεν θα τα καταφέρεις... δες αυτό το βίντεο!


Αυτό που πρέπει να σας μείνει από αυτό το βίντεο είναι ότι αυτός που πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι πάντα το καταφέρνει. Πίστη, θέληση, επιμονή και υπομονή είναι το κλειδί...




Πηγή

Ακολουθεί δική μου μετάφραση:



0:00-1:00
Για 15 χρόνια οι γιατροί μου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσα να περπατήσω ξανά χωρίς βοήθεια. Το αποδέχτηκα ως τετελεσμένο γεγονός. Ήμουν ένας 47-χρονος ανάπηρος βετεράνος και βασικά είχα παραιτηθεί. Είχα τραυματιστεί ως αλεξιπτωτιστής στον πόλεμο του Κόλπου. Πολλά άλματα... πλήρωσα το τίμημα στην πλάτη και τα γόνατά μου... Πήρα βάρος, πολύ βάρος. Κι εσείς δεν θα τα είχατε παρατήσει;

1:00-2:00
Δεν μπορούσα να περπατήσω ή να τρέξω. Η εξάσκηση μου φαινόταν αδύνατη. Οι περισσότεροι εκπαιδευτές γιόγκα με είχαν απορρίψει. Όλοι εκτός από έναν. (Μιλά ο δάσκαλος που τον ανέλαβε και περιγράφει την κατάσταση του και ότι τελικά θέλησε να τον βοηθήσει). Δεν με ήξερε... αλλά πίστεψε σε μένα όταν όλοι οι άλλοι με είχαν ξεγραμμένο. Έπεσα πολλές φορές... αλλά ξανασηκώθηκα. (κάνει ασκήσεις)

2:00-3:45
(Κάνει ασκήσεις. Κρατάει το παντελόνι του και λέει ότι έχασε τόσο βάρος που αν το αφήσει θα πέσει κάτω ... και γελά). Άρχισα να πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. (Προσπαθεί να κάνει κατακόρυφο και αποτυγχάνει – λέει: «το ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω σήμερα δε σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρω κάποια ημέρα» - συνεχίζει τις ασκήσεις).

3:45 – 4:55
Έχασα 45 κιλά σε 6 μήνες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έκαναν λάθος. Ποτέ μην υποτιμάτε τον εαυτό σας και αυτά που μπορείτε να κατορθώσετε όταν πιστεύετε στον εαυτό σας. Ποτέ μην τα παρατάτε. Έχασα 63.5 κιλά σε 10 μήνες. Ευχαριστώ DDP που πίστεψες σε μένα. Παρακαλώ μοιραστείτε το βίντεο.

3 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι αγαπητέ Γιώργο.........γιατί όπως λέει και ένα ρητό "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" !!!!Πολύ καλό και αρκετά ενδιαφέρον το βίντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.