Ετικέτες

6.8.13

ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!


Το 2013 είναι το έτος έλευσης του Μεσσία Ιμάμ Μαχντί για τους μασόνους, τους μουσουλμάνους, τους Εβραίους σιωνιστές κ.α.



Μασόνοι από διάφορα κράτοι,καλεσμένοι σε Τούρκικο κανάλι μιλούν για τον Μεσσία τον οποίο περιμένουν και θέλουν να φέρουν. Πιστευουν ότι θα φέρει την ειρήνη στον κοσμο και θα αντικαταστήσει τον Ιησού Χριστό διοτι ζει ήδη στον κόσμο.Επίσης βλεπουμε Εβραίους που υποστηρίζουν στην έλευση του Μεσσία τους που είναι κοντά. Μουσουλμάνοι, Εβραίοι ακόμα και Παπικοί, υπό το μανδύα του Σιωνισμού προωθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον ερχομό του αντίχριστου!





Έρευνα: Μαρία Τουφεξή

Σχόλιο: Αν και όλη την ώρα ακούμε για την έλευση του αντίχριστου ή της "συντέλειας" (και διάφορες άλλες συνωμοσίες), η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ραγδαίες αλλά και απρόβλεπτες συνάμα εξελίξεις. Μην λαμβάνετε το παραπάνω βίντεο ως πρόβλεψη εμφάνισης του αντίχριστου το 2013, αλλά σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εξελίξεις (Βόρεια Αφρική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή κ.α.) πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι οι διαθέσεις αυτών οι οποίοι κινούν τα νήματα επί της Γης και να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά...

2 σχόλια:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.