Ετικέτες

20.7.13

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Αξίζει να ακούσετε τα τέσσερα εικοσάλεπτα ηχητικά από την εκπομπή του Γ. Τράγκα "Εν Αθήναις" την 31η Μαΐου 2013 (στον real-fm).


Ο Γ. Τράγκας απαντά με επιχειρήματα προς τη Ρεπούση και αναλύει την συνολική προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας μας, αλλά και αλλοίωσης του εθνικού μας φρονήματος, της θρησκείας μας κ.ο.κ. Ακούστε το πρώτο απόσπασμα και θα σας ανοίξει η όρεξη και για τα υπόλοιπα... Πρόκειται για μια εκ των πιο δυνατών εκπομπών του Γ. Τράγκα.




Στα υπόλοιπα μέρη αναλύει την κατάσταση, μιλά για την Goldman Sachs, για τον Σημίτη, για Αιγαίο - Τουρκία, για τις ταυτότητες - θρήσκευμα, τα swaps, τα τούρκικα σίριαλ, τους στόχους των Γερμανών, για το "ντοκυμαντέρ 1821" του ΣΚΑΪ, για τον ρατσισμό προς τους Έλληνες, τα Σκόπια, τον Γ.Α.Π., το μνημόνιο, τις οικονομικές ζώνες κτλ. 



4ο μέρος: http://www.real.gr/audiofiles/237487.mp3

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία σε mp3 μορφή από εδώ:

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=237489&catID=65

(κάνετε δεξί κλικ πάνω στο "εδώ" και επιλέγετε "αποθήκευση συνδέσμου ως")

2 σχόλια:

  1. Γιώργο είναι κάποιες εκπομπές του Τράγκα πολυ φοβερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τελευταία δυο χρόνια τον παρακολουθώ προσεχτικά, όπως και άλλους. Μιλά πατριωτικά, με την καρδιά και με επιχειρήματα. Έχω κι άλλες εκπομπές οι οποίες είναι εξαιρετικές και αν σας ενδιαφέρει μπορώ εν καιρώ να τις "αναρτήσω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.