Ετικέτες

1.9.16

Θεία Λειτουργία για τη σωτηρία της Πατρίδος την 3η Σεπτεμβρίου



Σχόλιο ιστολογίου Ελληνικής Νεώς: Καλούμαστε όλοι μας αδέρφια, άσχετα με το αν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε το Σάββατο στην Παναγία Τρυπητή στο Αίγιο, να ευχόμαστε για την σωτηρία της πατρίδος μας και στην προσωπική μας προσευχή, αλλά πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας. Να παροτρύνουμε επίσης τους ιερείς μας να μιλάνε γι αυτό το θέμα στους πιστούς και να τονίζουν στις δεήσεις (τις διάφορες συναπτές) την ευχή υπέρ της σωτηρίας της Ελλάδος. Αν το ζητήσουμε όλοι μαζί και στραφούμε προς τον Κύριο, ζητώντας ταυτόχρονα και τις πρεσβείες της Παναγίας μας και όλων των Αγίων, εναποθέτωντας την ελπίδα μας στον Τριαδικό Θεό μας, θα μας ακούσει και τότε όλα θα αλλάξουν. Διαφορετικά είμαστε άξιοι των αυτοκαταστροφικών επιλογών μας...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ» ΚΟΙΝΩΝΙΑ

7fda5377a1ee594471155dc23c2417e0
Σχόλιο ιστολογίου Ελληνικής Νεώς: Αν και προσωπικά διαφωνώ με κάποιες από τις παρακάτω θέσεις του νεαρού αδελφού μας (που οφείλεται μάλλον στο ότι δεν έχει γνωρίσει την ορθοδοξία), οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αξιέπαινος και αυτός και η οικογένειά του. Το παράδειγμά του είναι μοναδικό έως τώρα και φυσικά εύχομαι να ακολουθήσουν πολλοί μιμητές του, για να τερματιστεί η βδελυρή πρακτική εξόντωσης υποθετικά "ελαττωματικών" εμβρύων μετά από διάγνωση της τρισωμίας 21 (= σύνδρομο Down). Όσοι έχετε άλλη άποψη δεν έχετε παρά να διαβάσετε την παρακάτω συνέντευξη. Θα αλλάξει παντελώς την εικόνα που έχετε για τους "διαφορετικούς" αυτούς συνανθρώπους μας.

Ο πρώτος πτυχιούχος Πανεπιστημίου με σύνδρομο Down, μιλάει για την «καθυστερημένη» κοινωνία

Ο πολιτικός, το μέντιουμ και η δασκάλα…

ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΩ ΣΟΙ ΕΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΗΣΟΥ…. Ο Χριστός νικάει τα μάγια.
Μια δασκάλα ομολογεί: Μια χρονιά βρήκα στην Πρώτη τάξη στάσιμο ένα αγοράκι. Μου φάνηκε παράξενο, γιατί πάψαμε από καιρό να αφήνουμε στάσιμους μαθητές. Ή απορία μου μεγάλωσε όταν έμαθα ότι ό πατέρας του μαθητή ήταν γιατρός καί βουλευτής. Ή μητέρα του, κύρη Υπουργού-αείμνηστου πια, αγαπημένου πολύ στην Θεσσαλονίκη,-σπούδασε στην Ελβετία ψυχολογία.

Η δογματική διαστροφή του Παπικού «αλαθήτου»

Αποτέλεσμα εικόνας για pope francis ex Cathedra
Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ‘’ΑΛΑΘΗΤΟΥ’’
Η δογματική διαστροφή του «αλαθήτου», μαζί με το Παπικό πρωτείο, καθίστανται οι κατ’ εξοχήν εμμονές, για τη μη επιστροφή των Παπικών στην Μία Αγία Εκκλησία. Tο αλάθητο ενισχύει το εξουσιαστικό Παπικό Πρωτείο. Αυτές οι δύο Παπικές πλάνες πρέπει να συζητούνται μαζί, καθότι η μία φανερώνει της άλλης το άτοπον. Ο παραλογισμός του «αλαθήτου» στη Β΄ Βατικάνειο Σύνοδο, βρήκε τη μεγαλύτερη εδραίωσή του.

Καταστρατηγείται η ελευθερία του ατόμου με τον νηπιοβαπτισμό;



Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι εκείνος που έχει αποβάλλει τα πάθη και τις αδυναμίες του.

Μην ξεχνάμε ότι ο Χριστός είναι η απόλυτη ελευθερία του ατόμου. Κανέναν δεν πιέζει και σε κανέναν δεν επιβάλει να Τον ακολουθήσει…Όποιος θέλει, όποιος Τον λαχταράει και θέλει να είναι μαζί Του.

Πρόκειται για μια «λογικοφανή» ερώτηση την οποία, δυστυχώς, στην γενικότερη προσπάθεια καταστρατήγησης και αλλοίωσης της θρησκευτικής συνείδησης των ορθοδόξων χριστιανών, προτάσσουν και πιπιλίζουν σαν καραμέλα, άνθρωποι οι οποίοι μαύρα έχουν μεσάνυχτα και μακρά απέχουν από την ορθόδοξο οδό και αλήθεια. Εδώ, δεν θα απαντήσουμε δίνοντας ένα κείμενο με κανόνες και αποφάσεις της εκκλησίας μας, (πράγμα το οποίο θα έφτανε ως απάντηση: π.χ. ό Αγιος Γρηγόριος ό Θεολόγος μας λέει ότι τα παιδιά πρέπει να βαπτίζονται σε νηπιακή ηλικία-δεν μας καλύπτει αυτό ως απάντηση;) αλλά θα θέσουμε ερωτήσεις και ο καθένας ας προβληματιστεί κατά την προαίρεση και την κρίση του.

Καταστρατηγείται λοιπόν η ελευθερία του ατόμου όταν το βαπτίζουμε στην νηπιακή του ηλικία;

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ! Συγκέντρωση στην Αθήνα ενάντια στην απαγόρευση του μπουρκίνι



"Άθεος Γυμνιστής για Μουσουλμάνους, Γυναίκες, Μπουρκίνι" γράφει στο στέρνο του ημίγυμνος διαδηλωτής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ. ΠΑΤΗΡ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ.


ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ
Τα Πάθη του Χριστού, 
κανείς να νιώσει 
δεν μπορεί.