Ετικέτες

3.10.16

Θαύμα της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας σε εξέλιξη!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγία αναστασία ρωμαία Ι.Μ. Γρηγορίου

Σχόλιο: Δείτε και την προηγούμενη ανάρτηση (εδώ)


Θυμάστε που πριν από 4 μήνες σας είχαμε ζητήσει να προσευχηθείτε κι εσείς μαζί μας για την Σπυριδούλα (κλικ εδώ). Εκτός από την δική μας προσευχή, αποφάσισα να ζητήσω και την βοήθεια των πατέρων της Ι.Μ. Οσ. Γρηγορίου Αγ. Όρους. Μάλιστα με είχαν καλέσει, για να με ρωτήσουν πώς πήγαινε η μικρή και με είχαν ενημερώσει ότι προσεύχονται ιδιαίτερα για παιδιά που έχουν επιθετική κοινωνική συμπεριφορά. Δυστυχώς, όταν είχα ζητήσει την βοήθεια η σχολική χρονιά έληγε, οπότε δεν είχα πλέον πληροφόρηση για την μικρούλα. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι οι πατέρες συνέχισαν να προσεύχονται.



Επειδή την είχα ζήσει την κατάσταση, επιβεβαιώνω ως αυτόπτης μάρτυρας ότι η κατάσταση του παιδιού είχε ξεφύγει αρκετά και αισθανόμουν ότι δεν πρόκειται να λυθεί εύκολα το πρόβλημα προτού ζητήσω την βοήθεια. Περίμενα με αγωνία τον Σεπτέμβριο, για να διαπιστώσω αν υπήρχε αποτέλεσμα...


Δεν βιάστηκα παρά τα ενθαρρυντικά σημάδια να βγάλω συμπεράσματα, αλλά άφησα να περάσουν πρώτες τρεις εβδομάδες, για να βεβαιωθώ καλύτερα, ρωτώντας παιδάκια που είχαν πρόβλημα με την μικρή μαθήτρια. Σήμερα, όμως, ήμουν ο ίδιος πλέον αυτόπτης μάρτυρας της θεαματικής αλλαγής της μικρούλας, η οποία ήταν γεμάτη ζωή, χαρά και εκδήλωσε την θερμή της αγάπη προς μια συμμαθήτριά της δίνοντάς της μια πολύ ζεστή αγκαλιά! Την χαιρέτισα κι εγώ και ανταπέδωσε πολύ ευγενικά απαντώντας μου ότι είναι πολύ καλά.

Γυρνώντας σπίτι δεν μπορούσα να κρατηθώ από την χαρά μου και αποφάσισα να ενημερώσω με μήνυμα σε κινητό (λόγω της ακατάλληλης ώρας) για το ευχάριστο νέο τον αδερφό μας μοναχό τον οποίο ενημερώνω για όλες τις περιπτώσεις που χρήζουν προσευχής. Και τότε έλαβα την εξής απάντηση: 

"Την Αγία Αναστασία την Ρωμαία να ευχαριστήσεις".

Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Αυτού!

Οφείλω βέβαια να ευχαριστήσω και όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθειά μας, έστω και με ένα "Κύριε Ελέησον". Εν τέλει όλοι μαζί, εμείς οι μικροί και ασήμαντοι μαζί με τις πρεσβείες της Αγίας Αναστασίας (και ποιος ξέρει και πόσων άλλων Αγίων που παρακαλέσαμε ο καθένας ξεχωριστά) συντελέσαμε, ώστε να ακούσει ο Κύριος την προσευχή μας και να γίνει αυτό το μικρό για κάποιους, αλλά μεγάλο για εμάς θαύμα.

Επειδή βέβαια η ζωή συνεχίζεται και οι πειρασμοί δεν θα τελειώσουν ποτέ σε αυτόν τον αιώνα τον απατεώνα, ας ευχόμαστε τόσο για την μικρή Σπυριδούλα και όσο και για όλα τα παιδάκια που για τον ένα ή τον άλλο λόγο παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά δημιουργώντας αναταραχή στο οικογενειακό και σχολικό τους περιβάλλον. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.