Ετικέτες

18.9.16

Προσευχή για τον Στυλιανό, την Παναγιώτα και την Κωνσταντία


Ο Στυλιανός (θυμηθείτε εδώ) συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική εδώ και ένα μήνα με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Παρακαλώ να τον θυμόμαστε στην προσευχή μας. 

Επιπλέον, μας ενημέρωσε η ίδια αδερφή μας εν Χριστώ ότι η Παναγιώτα παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα υγείας (νεφρική ανεπάρκεια). Ας προσευχηθούμε για τους αδερφούς μας όσο μπορεί ο καθένας και ας εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στον Κύριό μας και Θεό μας.

Θα ήθελα μα προσθέσουμε και την Κωνσταντία, που έχει κάποια μορφή αλλοίωσης στον εγκέφαλο (όχι ακριβώς καρκίνο, αλλά θα μπορούσε να εξελιχθεί).

Τέλος, να σας ενημερώσω για να βλέπουμε και έμπρακτα την αποτελεσματικότητα της προσευχής μας, ότι η Κωνσταντίνα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με το εγκεφαλικό που επέστη, αλλά και ο Ηλίας, που είχε καρκίνο του παχέως εντέρου, φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα (μετά την επιτυχή επέμβαση) μιας και έχει βγει πλέον και η βιοψία και προς το παρόν δεν θα χρειαστεί ούτε καν χημειοθεραπείες. Φυσικά, θα πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση κάθε 4 μήνες, διότι η πιθανότητα μετάστασης δεν είναι μηδενική αν και σύμφωνα με τις εξετάσεις δεν είναι υψηλού κινδύνου και γι αυτό ας τον διατηρήσουμε στις προσευχές μας.


Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ευγενία, τον Γεράσιμο  και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.