Ετικέτες

15.8.16

Τελικά υπάρχει λύση στο προσφυγικό πρόβλημα!


                            

γράφει ο Αριστείδης Δίκαιος

Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο (εδώ) για την μεταφορά 3.000 "μεταναστών" από την «ἀλώπεκα» Γερμανία μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά πως το ένδοξο πλοίο που λέγεται Ελλάς άρχισε να βυθίζεται στα ταραγμένα νερά της Νέας Εποχής. Οι «Έλληνες» πολιτικοί που απομυζούν τον δημόσιο κορβανά της πατρίδας μας - ας μου επιτραπεί να την ονομάσω έτσι, καθώς κινδυνεύω να καταδικαστώ για ρατσιστικό όρο - ζουν την δική τους ουτοπία στην πλειονότητά τους.


Το εγχώριο πολιτικό σύστημα, απροκάλυπτα πια, ως σύγχρονος « Εφιάλτης» εκχωρεί και διαλύει τα εναπομείναντα από τον άλλοτε κραταιό ιστό της χώρας για το καλό της φασιστικής  Ευρώπης, μιας Ευρώπης ανύπαρκτης, σκοτεινής και υποταγμένης στα μεγάλα συμφέροντα.

Δυστυχώς για εμάς, το ήδη ανύπαρκτο κράτος κόπηκε στη μέση. Τα αναχώματα, όπως οι αξίες και οι θεσμοί, διαλύθηκαν παρασύροντας ταυτόχρονα και τους αδαείς πολίτες της. Πολίτες που αλλοτριώθηκαν σταδιακά και τώρα κοιτούν με απάθεια και ανέχεια τα πολιτικά δημιουργήματά τους ανήμποροι να αντιδράσουν.

Πριν μερικά χρόνια η στάση των πολιτικών πυγμαίων θα εκφραζόταν με φόνους και πραξικόπημα. Πρόλαβαν, όμως, και έκαναν το δικό τους. Αφού φόνευσαν 10.000 Έλληνες (αυτόχειρες) με τις ακραίες επιλογές τους, φροντίζουν τώρα μέσω του πολιτικού αμοραλιστή Μουζάλα και τη συμπαιγνία όλων των κομμάτων να αναπληρώσουν τις θέσεις τους με ακόμα 3.000 αλλοδαπούς και οι υπόλοιποι έπονται!

Φυσικά όποιος και να κυβερνούσε θα έκανε το ίδιο!

Δύστυχη Ελλάδα μου!

Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών σου!

Γιατί σκοτώθηκαν; Γιατί βασανίσθηκαν; 

Γιατί και για ποιόν;

Φίλοι μου, ας μη γελιόμαστε. Οι Γερμανοί μας τους στέλνουν εφαρμόζοντας λέει, άκουσον - άκουσον, την συνθήκη Δουβλίνο 3, που είχε υπογράψει ο  ανεκδιήγητος Κων/νος Σημίτης με τον ήρωα των παιδιών Σούπερ Τζέφρυ! Φυσικά όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι "μετανάστες" (;), που όπως φαίνεται δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα στη χώρα που ξέρει να γεννά φασίστες, σε σημαντικό ποσοστό παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η περίεργη  προώθηση τους στην δοκιμαζόμενη σκληρά πατρίδα μας... Τα προδοτικά Μ.Μ.Ε  θα μας δείξουν κάποιες εικόνες  γυναικών με τα παιδιά τους με μια υπέροχη κατανυκτική μουσική, για να μας διεγείρουν συναισθήματά  συμπόνοιας και μόλις φύγουν τα "παπαγαλάκια" με τις κουλτουριάρικες κοτσίδες θα έρχονται σωρηδόν αδίστακτοι νέοι, φανατικοί ισλαμιστές  και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Και έτσι θα απαλλαχθεί η Γερμανία και θα την πληρώσουμε εμείς και ειδικά η Κρήτη! Και φυσικά, επειδή το θέλει η νεο-εποχίτικη κυβέρνηση, που αυτή την περίοδο ακούει στο όνομα "Αριστερά της προόδου", μαζί βέβαια με όλο τον «επιστημονικό συρφετό»!Επειδή το θέλουν οι σύμβουλοι , η κ.Τασία και ο κ.Μουζάλας ο γυναικολόγος!

Εδώ που φτάσαμε φίλοι μου, πραγματικά δεν μπορούμε ανθρωπίνως να κάνουμε τίποτα! Δυστυχώς! Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Κανείς δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να οδηγήσει τη χώρα έξω από αυτή τη δίνη του θανάτου.

Το μόνο ίσως που μπορούμε να κάνουμε είναι να οδηγήσουμε αυτούς τους ταλαίπωρους "μετανάστες" προς: α) τους φίλους μας τους πολιτικούς, β) όλες τις Μ.Κ.Ο. που πασχίζουν καθημερινά να δημιουργούν προβλήματα σε όλους τους μετανάστες φωνάζοντάς τους εδώ, γ) τους Βαρόνους των Μ.Μ.Ε και τους εντεταλμένους τους δημοσιογράφους, δ) σε αυτούς που διασπάθισαν αποδεδειγμένα το δημόσιο χρήμα και είναι στο απυρόβλητο.

Δίνοντάς τους τις ατομικές τους διευθύνσεις, των εργασιών τους, των πολιτικών γραφείων τους, των σπιτιών τουςτων εξοχικών τους να πηγαίνουν εκεί να βρίσκουν λύση στα καθημερινά τους προβλήματα. Χρήμα, φαγητό, ζεστό μπάνιο, χαλάρωση!  

Να εξηγήσουμε στους ανθρώπους  πως μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία που υφίστανται και όχι ο Ελληνικός λαός. Τί δηλαδή, να ξεσηκωθούν και να σπάνε περιουσίες του λαού και να καίνε ναούς η οτιδήποτε άλλο;

Ε όχι! Δεν το αντέχει η συνείδησή μας! Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη...

Έτσι, θα συμβάλλουμε πραγματικά στην εκτόνωση του προσφυγικού προβλήματος, μιας και θα το επωμιστούν οι έχοντες και οι κατέχοντες!

Και αν θέλουν κάποιοι μετανάστες να αποχωρήσουν, ε, δεν θα τους το επιτρέψουμε και θα τους φωνάξουμε πίσω στα καταλύματα σας! Θα βοηθούμε τους πολιτικούς μας συστήνοντας τους  ηρεμία και ψυχραιμία, παρέχοντας τους ψυχολογική και υλική υποστήριξη! Μα τί λέτε να αφήσουμε τους ταλαίπωρους να φύγουν; Φυσικά και δεν θα το επιτρέψουμε!

Ειδικά στον κ. Μουζάλα να προβάλλουμε το γυναικολογικό του γραφείο, πως καθημερινά από τις 8:00 έως 21:00 δέχεται γυναίκες "μεταναστών" ΔΩΡΕΑΝ για εξετάσεις! Δεν νομίζω κ. Μουζάλα να αρνηθείτε μια τέτοια ανθρωπιστική πρόκληση-πρόσκληση! Άλλωστε, είστε πασίγνωστος για τα αλτρουιστικά σας αισθήματα.

Παρεμπιπτόντως αν το βρείτε κλειστό, τότε να επιμείνετε διότι κάποιος είναι μέσα. Σε περίπτωση που δεν σας δεχτεί τότε να του υποβάλλετε μήνυση για ρατσισμό και ξενοφοβία!

Στην ανάγκη να μαζευτούμε όσοι μπορούμε να κάνουμε - γιατί όχι - ακόμα και κατάληψη! Το ίδιο βέβαια πρέπει να πράξουμε και με την κ. Τασία και τους άλλους φωστήρες!

Δίκαιος Αριστείδης για το ιστολόγιο "Ελληνική Ναυς"

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς - λυπάμαι που το λέω - η μόνη λύση σε όλη αυτή την εντελώς φαύλη κατάσταση που μας έφεραν( εν γνώσειν τους βέβαια ) είναι , η λύση που εφάρμοζε στα σταυροδρόμια ο γέρος του Μοριά σε ανάλογες περιπτώσεις. Ο νοών νοείτω . Εκτός κι αν επέμβει ο ίδιος ο Θεός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.