Ετικέτες

28.7.16

Το σημερινό πραξικόπημα φεύγει με ανατροπή!



του Τίμου Σταυρίδη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από μερίδα του οικονομικού τύπου ανεξέλεγκτες πια διαστάσεις παίρνει η μεταφορά Ελληνικών επιχειρήσεων στα Βαλκάνια και κυρίως στη Βουλγαρία (εδώ), γνωστή χώρα για τον φορολογικό της παράδεισο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για να γίνει μεταφορά μιας εταιρείας, δεν χρειάζονται πολλές διαδικασίες, που μπορούν να γίνουν και από εδώ.

Οι μεταφορές των εταιριών αυτές είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης αλλά και των απίστευτα αντιαναπτυξιακών νόμων και ληστρικών φoρο επιδρομών που επέβαλαν ξένα συμφέροντα με τη συνεργασία του ντόπιου παράγοντα και μερικών κορόιδων που χρησιμοποιήθηκαν, όπως λόγου χάρη μερικοί πολιτικοί. Τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί 20% με 30% η φυγή πολλών επιχειρήσεων, κυρίως από την Β. Ελλάδα. Ήδη πολλά νοικοκυριά περνούν τα σύνορα καθημερινά, είτε στο κράτος των Σκοπίων, στη Βουλγαρία είτε στη Τουρκία για την προμήθεια φθηνής βενζίνης, βασικών αγαθών και ιατρικών επισκέψεων. Έτσι εκτός από την μεταφορά επιχειρήσεων συντελείται και οικονομική καταστροφή με όλα τα ολέθρια αποτελέσματα της. Η θέση της οικονομίας αρχίζει να τελματώνει πιο βαθιά κάνοντας την ανάπτυξη όνειρο θερινής νυκτός, τα κρατικά έσοδα συρρικνώνονται και οι κίνδυνοι από εθνικής πλευράς ολοένα και πιο απειλητικοί. Αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Με αφορμή την επιβεβλημένη μακροπρόθεσμη καταστροφική οικονομική πολιτική των δανειστών που μας φέρνει πιο κοντά στο χείλος της καταστροφής θα θέλαμε να εκφράσουμε λίγες σκέψεις αγωνίας μιας και βάλαμε "το λύκο να φυλάει τα πρόβατα". Το Πραξικόπημα που επιβλήθηκε στα μέσα του 2010 , γιατί για πραξικόπημα πρόκειται, κατέλυσε το σύνταγμα με την αποδοχή των καταστροφικών μνημονίων από ανεγκέφαλους καρεκλοκένταυρους που το μόνο που ήξεραν ήταν να ροκανίζουν τον οικονομικό πλούτο της χώρας τους! Η ιστορία ίσως κάποτε γράψει για αυτούς τους επιβήτορες, τα απομυζητικά του Ελληνικού Έθνους!

Δεν θα επεκταθούμε σε αυτά γιατί έχουν γραφεί τόνοι μελάνης. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε όμως είναι η δημιουργία εθνικής συνείδησης. Μιας συνείδησης που έχει αμβλυνθεί από τα συνεχή ψυχολογικά σοκ και χτυπήματα που μας επιβάλουν συνεχώς οι κατακτητές μας. Να δημιουργηθούν σπέρματα αντίστασης που θα γιγαντώνουν ολοένα και πιο πολύ. Να πιέσουμε τους υγιείς θεσμούς, την Ελληνική δικαιοσύνη, αν υπάρχει ακόμα, γιατί δυστυχώς Πολυζωίδης και Τσερτέτης έπαψαν πια να εμπνέουν τους σημερινούς δικαστές μας, όχι όλους, αλλά τους περισσοτέρους. Είναι δυνατόν να παρουσιάζεται ο κάθε Πρωθυπουργός και υπουργίσκος και να μας διατυμπανίζει πως με την υπογραφή του τάδε μνημονίου πως "τα καταφέραμε"; Πως η ανάπτυξη έρχεται; Το 2015 έρχεται...... Τελικά η ανάπτυξη θα έρθει μετά το 2017 !!!!!! Πιθανόν!!! Ίσως!!! Και η δικαιοσύνη να μένει αμέτοχη σε όλα αυτά;

Να σου λένε ψέμματα ηθελημένα και να μην επεμβαίνει ένας ηρωικός εισαγγελέας; Δυστυχώς όλοι σιωπούν! Και φυσικά σαν επιστέγασμα των παραπάνω τα περιβόητα και διεφθαρμένα Μ.Μ.Ε να πιπιλίζουν το μυαλό του απαίδευτου νεοέλληνα, που το μόνο που ήξερε ήταν πως να περνά καλά! Πως είναι δυνατόν μια επιχείρηση που ανοίγει στην Ελλάδα να πνίγεται από τους φόρους, να μην μπορεί να αντεπεξέλθει και τελικά να φεύγει. Και ο εκάστοτε πολιτικός αγύρτης να σου λέει πως η κυβέρνηση "βάζει στοίχημα με την ανάπτυξη"! Στην Πανεπιστημίου, στο Χαλάνδρι, στο κέντρο και σε άλλες αγορές οι μισές επιχειρήσεις έχουν κλείσει και αυτοί το χαβά τους!

Τελικά το περιβόητο πραξικόπημα των συνταγματαρχών ήταν ασύγκριτα κατώτερο από τους σημερινούς πραξικοπηματίες. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η καταστροφή δεν είναι μακριά μας. Ας πείσουμε υγιές πολιτικές δυνάμεις να βγουν με με εχθρική διάθεση προς τους κατακτητές μας για την μεγάλη ανατροπή! Το πραξικόπημα φεύγει με ανατροπή! Ας βγουν ηγέτες, πολλοί ηγέτες ενωτικά, γιατί αν βγει ένας ηγέτης το σύστημα τους έχει τον τρόπο να τον θέσει εκτός μάχης! Ας δείξουμε τα δόντια μας ,έτσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε. Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Ο γράφων δεν είναι από την φύση του καταστροφολόγος, πεσιμιστής και απελπισμένος. Όχι! Προσπαθεί να δώσει όσο πιο ρεαλιστική εικόνα της Ελληνικής πραγματικότητας. Έχει εγκαθιδρυθεί κατοχική κυβέρνηση που προσπαθεί να μας πείσει πως όλα πάνε καλά! Μας λένε τα φερέφωνα τους, μην ανησυχείτε, σε λίγο βγαίνουμε από το τούνελ!!! Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας θέλουν το καλό μας!

Συνέλληνες από τελευταίες πληροφορίες η σημερινή κατοχική κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο, κατ΄εντολή των κατακτητών για την παράδοση των κυνηγετικών όπλων! Προφανώς όλοι ξέρουμε γιατί. Ετοιμάζουν ρεσάλτο σε μια χώρα ανυπεράσπιστη, οικονομικά, στρατιωτικά, εκκλησιαστικά διαλυμένη!! Και εσύ οικονομολόγε, στρατιωτικέ, που με διαβάζεις τώρα αν νομίζεις πως είμαι υπερβολικός τότε είσαι εκτός πραγματικότητας! Και να ξέρεις πως το κατοχικό σύστημα φακελώνει πολύ γρήγορα, όπως η ΜΙΤ τους αγωνιστές στην πολύπαθη Κύπρο μας, και όταν θα νιώσει δυνατό θα σε αφανίσουν ταλαίπωρε και τότε δεν θα έχει καμιά άξια η γνώμη σου και η φωνή σου! Και συ Επίσκοπε αν με θεωρείς ταραγμένο και κηρύττεις "νηφαλιότητα και ψυχραιμία" να ξέρεις πως έρχεται και η δική σου σειρά, γιατί το σύστημα σε θεωρεί εμπόδιο, απλά εσύ δεν το ξέρεις και φοβάσαι! Αδέλφια τούτες τις κρίσιμες στιγμές που απειλείτε το γένος μας ας ορθώσουμε αγωνιστική φωνή και ας παλέψουμε με οποιοδήποτε τρόπο που μας επιβάλει η συνείδησή μας για την λευτεριά της πατρίδας μας. Σε λίγο δεν ξέρουμε αν θα μας επιτρέπεται να έχουμε και τη φωνή μας, δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα! Συνέλληνες αγώνα!! Αν το πιστέψουμε τότε θα έρθει η μεγάλη Ανατροπή, η λευτεριά η προσμονή η Ανάσταση!

Ο Θεός μαζί μας!



Τίμος Σταυρίδης για το ιστολόγιο "Ελληνική Ναυς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.