Ετικέτες

27.7.16

Το "νόμιμο"Πραξικόπημα που μας έχουν επιβάλει τα Μ.Μ.Ε καλά κρατεί!!



του Βασιλείου Λάσκου


Υπόθεση «αμαρτωλά Μ.Μ.Ε» - Ο Κανιβαλισμός σε όλο του το μεγαλείο


Εν έτη 2016 ποιος πίστευε πως απελπισμένος πολίτης που πήδησε από γέφυρα γιατί χρωστά, είχε απέναντί του ανάλγητους δημοσιογράφους που αντί να προσπαθήσουν να τον κατεβάσουν αυτοί να παίρνουν τις καλλίτερες θέσεις για να αποθανατίσουν το γεγονός!!!! 

Και φυσικά να το δώσουν βορά στα θηρία των καναλιών, ως πρώτη και αποκλειστική είδηση. Σε αυτό το κοινωνικό ξεπεσμό, σε αυτή την ανθρωπιστική κρίση γεννάται ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, που αν δεν προσεχθεί θα πάρει πολύ σοβαρές προεκτάσεις αν δεν έχει πάρει ήδη... Μήπως πρέπει αυτό το ανάλγητο κράτος, που παίρνει συνεχώς δίχως να δίνει, να θεσπίσει επιτέλους ένα νομικό πλαίσιο για την διασφάλιση και την προστασία του Έλληνα πολίτη από τους τηλεοπτικούς κανιβάλους; 

Είναι δυνατόν να διαδίδονται, από τα "παπαγαλάκια" ψευδείς ειδήσεις ή να κουκουλώνονται σοβαρές υποθέσεις π.χ. σκάνδαλα, οικονομική κρίση, μνημόνια, εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και να είναι στο απυρόβλητο! Είναι δυνατόν να εξαπατούν τον κόσμο με αλχημείες, να τον κοιμίζουν στον ονειρεμένο ύπνο του δικαίου κάνοντας το μαύρο άσπρο; Είναι δυνατόν να υπάρχει αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, με δομή και σκοπό και με όλους τους κινδύνους για τον γηγενή πληθυσμό και αυτοί έστω και αυτές τις δραματικές ώρες να "ποιούν την νήσσαν" και να παίζουν το ίδιο, μα το ίδιο έργο; Είναι δυνατόν οι δημοσιογράφοι, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, να συμπλέουν και να συμπορεύονται με σκοτεινές και αμαρτωλές Μ.Κ.Ο; Να κάνουν ακόμα και τον ανακριτή σε θέματα που οι ίδιοι έχουν προκαλέσει; Δεν παίρνουν τα μηνύματα από τη Γαλλία την Αμερική από τη Γερμανία; Αν αύριο ξεκινήσουν τα παρατράγουδα και εδώ, ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα στη πολύπαθη Θράκη μας, τι θα μας πουν; Ότι φταίει ο Ελληνικός λαός που δεν τους έδωσε και γη να καλλιεργήσουν!!!

Δυστυχώς το "νόμιμο"Πραξικόπημα που μας το έχουν επιβάλει σκοτεινοί κύκλοι δια μέσου των Μ.Μ.Ε καλά κρατεί!! Βλέπετε η ροή των χρημάτων εξαγοράζει συνειδήσεις! Δυστυχώς για εμάς δεν συλλαμβάνεται και δεν δικάζεται κανείς!

Αλλά ποιος θα συλλάβει και ποιος θα δικάσει;

Και ξέρετε γιατί; Γιατί πίσω τους κρύβονται οι βαρόνοι της διαφθοράς που ελέγχουν και το τελευταίο πετραδάκι αυτής της χώρας! Όλοι οι άλλοι μαριονέτες και κέρινα ομοιώματα! Αν βγει ένας πολίτης και δηλώσει ψευδείς ειδήσεις, για οποιονδήποτε, τότε τα αντανακλαστικά του Κράτους θα λειτουργήσουν άψογα. Ένα περιπολικό θα είναι έξω από το σπίτι του, θα τον πάει στο πλησιέστερο Α.Τ. για κατάθεση και αν χρίζει και περαιτέρω διερεύνηση τότε αναλαμβάνουν δουλειά τα Μ.Μ.Ε.

Αυτό και αν είναι πραξικόπημα ! Αυτό κι αν είναι κατάλυση της Δημοκρατίας!

Έλληνες αντισταθείτε ! Κλείστε τις τηλεοράσεις! Ας έχουμε περισσότερη ενημέρωση από ελεύθερα και δοκιμασμένα διαδικτυακά κανάλια. Έχουμε δύναμη, αρκεί να είμαστε ενωμένοι.

Βασίλης Λάσκος για το ιστολόγιο "Ελληνική Ναυς"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.