Ετικέτες

12.11.15

Ελένη: Όγκος στον εγκέφαλο...


Η Ελένη, 48 ετών, διαγνώστηκε πρόσφατα με όγκο στον εγκέφαλο. 

Δυστυχώς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής (π.χ. η πολύ συχνή χρήση κινητού και άλλες βλαπτικές συνήθειες), αλλά και η κακή ποιότητα τροφής, το μολυσμένο νερό και ο ακόμα πιο μολυσμένος αέρας και το υπερφορτωμένο ηλεκτρομαγνητικά περιβάλλον αυξάνουν ραγδαία τα κρούσματα καρκίνου ακόμα και σε μικρές σχετικά ηλικίες. 

Εμείς από την άλλη, εκτός από το να παραδειγματιστούμε και να προσπαθήσουμε να προφυλάξουμε τον εαυτό μας αλλάζοντας τον τρόπο ζωής μας, έχουμε ως χρέος την προσευχή για όλα τα αδέρφια μας που υποφέρουν από την επάρατη νόσο και όχι μόνο. 

Για τον Θεό όλα είναι δυνατά, αλλά προφανώς επιτρέπει τις πολύ σοβαρές αυτές ασθένειες για να βοηθήσει είτε τους ίδιους τους ασθενείς, είτε τους έμμεσα εμπλεκόμενους να αλλάξουν τρόπο ζωής και να έρθουν πιο κοντά σε Αυτόν. 

Ας κάνουμε λοιπόν εμείς το καθήκον μας και τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στον Τριαδικό μας Θεό, που κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμάς!

Δίκαιος εἶ, Κύριε, καὶ εὐθεῖαι αἱ κρίσεις σου. 
Δίκαιος είσαι Κύριε και οι αποφάσεις σου είναι ορθές και αλάνθαστες.
(ψαλμός 118, στ.137)

Ο Παντελής και η Ελένη μας ευχαριστούν


Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Με αφορμή το πρόσφατο ευχάριστο γεγονός του γάμου τους (την Κυριακή 8/11/2015) τα αδέρφια μας εν Χριστώ και μέλη της ομάδος μας Παντελής και Ελένη επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδος μας για την προσευχή, τις ευχές και την στήριξη τους. 

Με την σειρά μας, σας ευχόμαστε Ελένη και Παντελή να τα "εκατοστήσετε" και να χτίσετε μια ευλογημένη οικογένεια εν Χριστώ βασισμένη στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό, την υπομονή και την ταπείνωση, αλλά και με άσβεστη την διάθεση για προσφορά και αγάπη για την πατρίδα.