Ετικέτες

24.8.15

Απατεώνες και ιδεοληπτικοί



Του Γιώργου Καραμπελιά

Τελικώς, το «καταγέλαστο παιδί», σύμφωνα με την εύστοχη διατύπωση γνωστού δημοσιογράφου, οδήγησε τη χώρα σε μία ακόμα πράξη καταστροφής, μένοντας πιστός, αυτός και η παρέα του, στο μοναδικό του μέλημα, τη διατήρηση της εξουσίας, χωρίς καμιά μέριμνα και ενδιαφέρον για την τύχη της χώρας. Καμία κυβέρνηση, από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν έδειξε τέτοια αδιαφορία για το εθνικό συμφέρον, έστω και «για τα μάτια», όπως η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Και παρόλο που έχουν παρελάσει από τη χώρα δημαγωγοί, απατεώνες και ανίκανοι, με αποκορύφωμα τον ΓΑΠ, ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ τους ξεπέρασαν όλους.

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ!!!!!!!!!!!!!


ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΑ από το πρώτο λεπτό - ΑΦΜ στα μωρά


Σχόλιο: ΜΠΡΑΒΟ! Άρχισαν οι μεταρρυθμίσεις... Τώρα να δείτε πόσα έσοδα θα εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία! Άσε που θα καταπολεμηθεί και η γραφειοκρατία! Γεμάτες οι ουρές με μωρά... Καιρός να γεμίσουν και οι φυλακές... Εκτός από το ότι τεμπελιάζουν, φοροδιαφεύγουν όλη την ώρα...  

Στην έκδοση Αριθμού Φορολογικού Μητρώου για όλα τα νεογέννητα μωρά, ήδη από το μαιευτήριο, προσανατολίζεται επίσης το υπουργείο Οικονομικών. 

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Η εργασία μου είναι εργασία του Γένους»

…Χριστιανοί μου, φθάνουν αυτά, δεν ημπορώ να σας είπω περισσότερα. Σας είπα και εγώ εκείνο οπού με εφώτισεν ο Θεός ζητήσατε και η ευγενία σας να μάθετε τα άλλα. Είσθε φρόνιμοι και γνωστικοί, καταλάβετε το καλόν σας και κάμετε το.

Η Ρουμάνα χωρική και το άκτιστο φως!

*Απλοί και ταπεινοί άνθρωποι μέσα στην κοινωνία, που τους αξιώνει ο Θεός να ζούνε μεγάλες καταστάσεις. Η απλότητα έλκει την Χάρη του Κυρίου.

Γιατί ανάβουμε το καντήλι (Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς)

του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς

Το καντήλι το ανάβουμε, γιατί:

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης: Ο οσιακός θάνατος του αγίου γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστού [ΒΙΝΤΕΟ 2015]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο οσιακός θάνατος του αγίου γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστού [ΒΙΝΤΕΟ 2015]
Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης π. Νικολάου Μανώλη.

ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ...


Εξωφ. ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ μικρ
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου


 Σολομῶν λέγει μιὰ προφητεία, ἡ ὁποία πραγματοποιεῖται ἐπὶ τῶν ἡμερῶν μας. Λέγει κάτι ποὺ γίνεται σήμερα. Τί λέει;

«Ὅλη ἡ γῆ θὰ ἐρημώσῃ» καὶ δὲν θὰ ὑπάρχῃ ἄνθρωπος στὸν κόσμο (βλ. Σ. Σολ. 5,23). Καὶ ποιά ἡ αἰτία τῆς ἐρημώσεως; Ἀπαντᾶ ὁ προφήτης· Ἐκεῖνο ποὺ θὰ ἐρημώσῃ ὁλόκληρον τὴν γῆν εἶνε ἡ ἀνομία. Μὰ ποιά εἶνε αὐτὴ ἡ ἀνομία; Σ᾿ αὐτὸ συντόμως θὰ ἀπαντήσωμε.