Ετικέτες

7.3.15

Η λίστα αυξάνεται... ώρα να πληθύνουμε!

Αδέρφια μου,

στις μέρες μας πολλοί και εύλογα αδυνατούν και αρνούνται να κάνουν ελεημοσύνη δίνοντας χρήματα στους συνεχώς αυξανόμενους επαίτες που κατακλύζουν τους δρόμους, τα φανάρια, τις εκκλησίες κ.α. Άσε που αυξάνονται και τα αρπακτικά - λαμόγια που εκμεταλλεύονται την δυστυχία των συνανθρώπων μας...

ΩΡΑΙΑ, λοιπόν, μην δίνετε από τα λιγοστά χρήματα που έχετε και που δεν σας περισσεύουν και που δεν ξέρετε αν πιάνουν και τόπο... 

Δώστε μόνο λίγο από τον χρόνο σας... 
Προσευχηθείτε! 
Όσο μπορεί ο καθένας. 

Ένα κεράκι θα το σβήσει ο άνεμος. Αν όμως μαζευτούν χιλιάδες κεριά ή ακόμα καλύτερα εκατομμύρια η φλόγα θα είναι τόσο δυνατή που θα "αγγίξει" τον Θεό.

Σκεφτείτε ότι όλες αυτές οι αρρώστιες, αν και μπορεί να οφείλονται εν μέρει στις αμαρτίες μας, επιτρέπονται από τον Θεό για να μας μαλακώσει τις καρδιές μας και να μας κάνει να τον πλησιάσουμε περισσότερο. 

Εκείνος μας καλεί. 
Εμείς θα ανταποκριθούμε; 
Ή πρέπει να συμβεί κάτι και σε εμάς για να αφυπνιστούμε;;;

Προσθέστε αν θέλετε στην προσευχή σας τα παρακάτω αδέλφια μας:


Δημήτριος και Βασίλειος 
(παιδιά που πάσχουν από σπάνια ασθένεια που προκαλεί παράλυση και ελπίζουμε ότι σύντομα θα βρεθεί θεραπεία. Έμαθα πρόσφατα γι' αυτά από έναν αδελφό μας.)

Μιχαήλ και Μαρία
(ηλικιωμένοι αδελφοί που περνούν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ας βοηθήσουμε την κόρη τους Κυριακή και τον σύζυγό της Ιωάννη να ανταπεξέλθουν στην φροντίδα τους. Χρειάζονται την προσευχή μας.)

Δήμητρα
(Προσευχηθείτε για την αδερφή μας. Το χρειάζεται πραγματικά. Πάσχει από πολλές αυτοάνοσες ασθένειες και η κατάσταση της συνεχώς επιδεινώνεται)

Διαβάστε για τα υπόλοιπα αδέλφια μας που έχουν ανάγκη στην ετικέτα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.